fbpx
Kvarterer
SYDHAVNEN

København er i udvikling, hvor nye bydele opstår og nye postnumre kommer til. Indtil 1852 var Københavns udstrækning begrænset af dens volde og byporte, men populationen er steget og stiger stadigvæk i hastige skridt, hvorfor byen naturligt udvides.

 

Sydhavnen er et godt eksempel på den måde, hvorpå København er blevet udvidet gennem tiden og særligt i nyere tid. Området er et af de mest progressive kvarterer i København, og et kvarter der i hastige skridt er ved at udvikle sig til et af byens moderne oaser. Pakhuse, gammel industri og moderne beboelse forener sig på tværs af hinandens korpulente tilstedeværelse, mens kanalerne på kryds og tværs sætter rammen for et hyggeligt maritimt miljø, der øjensynligt udvikler sig mere og mere rundt om i Sydhavnen.

 

Hér er vand, lys og luft. Et skønt miljø, der tiltrækker flere og flere Københavnere og tilflyttere fra hele Danmark. Der bor ifølge By & Havn omkring 3.500 københavnere på Sluseholmen og Teglholmen, hvor der på sigt skal være 9.000 boliger og 22.500 arbejdspladser. En ny attraktiv bydel – et nyt skønt område. Med mulighed for at bo ved vandet, lyst og luftigt i en blanding mellem et maritimt og industrielt miljø, der på skøn vis forenes forunderligt godt.