fbpx

DISKRET SALG

Nogle ønsker af forskellige årsager ikke at deres ejendom eksponeres i det offentlige rum, men vil gerne sælge
på de rette betingelser. Det respekterer vi naturligvis, og tilbyder derfor at disse ejendomme kan blive listet
med begrænset information hér på siden, som diskret salg.

Disse ejendomme bliver hverken vist på Boligsiden.dk, Boliga.dk eller andre hjemmesider i øvrigt,
og al kommunikation foregår i et erklæret fortroligt forum, som en skuffesag vi eksklusivt præsenterer for et selektivt udvalg af kunder.

Går du med overvejelser om at sælge din bolig, og tænker at en mulighed kunne være at sælge den som et
diskret salg, er du meget velkommen til at booke et uforpligtende vurderingsmøde.

KØBENHAVN K

  • Penthouselejlighed på Grønnegade på 143 etagemeter, kr. 8.750.000.

KØBENHAVN Ø

  • Unikt byhus på 252 etagemeter. Dette er en sjælden mulighed for at etablere sig i et klassisk byhus, hvor der er plads nok til den store familie. Et hjem med liv og plads til den store familie, som ønsker at bo centralt i byen, midt i en stille oase, hvor børnene leger på vejen og man ærer omsorg for hinanden. kr. 13.000.000. 

FREDERIKSBERG C

  • Velistandsat herskabslejlighed på 160 kvadratmeter i den absolutte topklasse med en stor vestvendt altan. Lejligheden fordeler sig over ejendommens øverste to plan, og alt er gennemgribende renoveret efter de højeste standarder, kr. 22.000.000.

  • I hjertet af romantiske Frederiksberg gemmer sig en exceptionel lejlighed med en fortryllende tagterrasse. Denne bolig omfavner dig med tidløs elegance og byder på en uovertruffen udsigt over København. 12.500.000.

STRANDVEJEN TISVILDE

  • Tegnet og perfektioneret af Arne Jacobsen, er dette en trækasse mellem to gule murstensvægge: "Så enkelt er det". Huset blev opført i 1956 til familien Kokfelt. I sit nuværende, nytænkende arkitektoniske formsprog, påvirket af Marcel Breuer - selvom dette hus' helt nøgne stringens synes at være endnu enklere end den ungarsk/tyske modernistiske mesterarkitekt og møbeldesigner normalt tillader. Kr. 18.000.000. 

HELLERUP

  • Skønt bevaringsværdig og familievenlig villa på 148 m2 (BBR) med udsigt til Øresund. I fjerde række til en morgendukkert og lige om hjørnet fra Hellerup Strandvejs utallige attraktive indkøbsfaciliteter, Øregårdsparken og Charlottenlund Skov. 29.500.000.

FREDERIKSSUND

  • Idyllisk fiskerhus i 1. række til Roskilde Fjord, på vestsiden, med sol fra morgen til aften, egen strand og ildsted i sandet. Dette er et vidunderligt sted, ganske enkelt. Og alt omkring er lige så vidunderligt. Skovene, vandet, den lokale golfbane og Jægerspris Slot. 6.700.000. 

DRAGØR

  • Historisk byhus med privat parkeringsplads i den historisk vigtige søfartsby Dragør. Midt i den gamle by, hvor facaderne er præget af den særlige okkergule farve, som sømændene bragte med hjem fra den store udenlandske verden og som siden blev blandet i kalken i mange af landets fiskeribyer. Oprindeligt opført i 1875 og siden gennemgribende renoveret og ført ind i moderne tid som en moderne og tidssvarende bolig med højeste grad af boligkomfort. 12.000.000.

 

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK