fbpx

DISKRET SALG

Nogle ønsker af forskellige årsager ikke at deres ejendom eksponeres i det offentlige rum, men vil gerne sælge
på de rette betingelser. Det respekterer vi naturligvis, og tilbyder derfor at disse ejendomme kan blive listet
med begrænset information hér på siden, som diskret salg.

Disse ejendomme bliver hverken vist på Boligsiden.dk, Boliga.dk eller andre hjemmesider i øvrigt,
og al kommunikation foregår i et erklæret fortroligt forum, som en skuffesag vi eksklusivt præsenterer for et selektivt udvalg af kunder.

Går du med overvejelser om at sælge din bolig, og tænker at en mulighed kunne være at sælge den som et
diskret salg, er du meget velkommen til at booke et uforpligtende vurderingsmøde.

KØBENHAVN Ø

  • Unikt byhus på 252 etagemeter. Dette er en sjælden mulighed for at etablere sig i et klassisk byhus, hvor der er plads nok til den store familie. Et hjem med liv og plads til den store familie, som ønsker at bo centralt i byen, midt i en stille oase, hvor børnene leger på vejen og man ærer omsorg for hinanden. kr. 13.000.000. 

FREDERIKSBERG C

  • Velistandsat herskabslejlighed på 160 kvadratmeter i den absolutte topklasse med en stor vestvendt altan. Lejligheden fordeler sig over ejendommens øverste to plan, og alt er gennemgribende renoveret efter de højeste standarder, kr. 22.000.000.

HELLERUP

  • Enestående villa på en af Hellerups absolut mest attraktive adresser. Ejendommen er opført i 1896 som atelier og privat herskabsvilla til kunstmaler Paul Fischer . Siden er villaen gennemgribende renoveret af sælger, der med en utrættelig kompromisløshed har skabt en ærefuld hilsen til stedets oprindelige bygherre. 50.000.000.

DRAGØR

  • Historisk byhus med privat parkeringsplads i den historisk vigtige søfartsby Dragør. Midt i den gamle by, hvor facaderne er præget af den særlige okkergule farve, som sømændene bragte med hjem fra den store udenlandske verden og som siden blev blandet i kalken i mange af landets fiskeribyer. Oprindeligt opført i 1875 og siden gennemgribende renoveret og ført ind i moderne tid som en moderne og tidssvarende bolig med højeste grad af boligkomfort. 12.000.000.

KIRKE HYLLINGE

  • Et hus der byder i alt på 217 m2 (BBR) hvoraf 86 m2 (BBR) er udnyttet tagetageareal. Endvidere byder huset på en indbygget carport på 53 m2 (BBR), der er indbygget idet huset er bygget ind i en skråning. Hjemmet er lyst og moderne og tegnet med det klare formål at omfavne familielivet. Ovenpå kan ens børn have deres egen afdeling med eget bad samt altaner fra værelser med smuk udkig. Nedenfor er der stort køkken/alrum samt stue med mange fine flotte detaljer og direkte udgang til træterrassen. 15.000.000. 

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK