fbpx
Kvarterer
LIGURIEN OG IDYLLISKE GOLF GARLENDA

I Ligurien ligger mange smukke middelalderbyer omgivet af dale og frodig natur, der udgør et betagende landskab i nærhed til middelhavet og kystens hvide sandstrande. Ved Lerronedalen ligger en lille autentisk bjergby. En elskværdig landsby med betagende udsigt over Italiens frodige bjerge. Her emmer af sydlandsk stemning og nydelse, hvor der er rig mulighed for at slappe af i rolige omgivelser. I Ligurien er der mange gode golfbaner, men den bedste i regionen ligger ved Lerronedalen i Golf Garlenda, heraf navnet Golf Club Garlenda. Golf Garlenda ligger i kort afstand til blomsterrivieraens hvide sandstrande og tæt på alt det bedste, som Italien har at byde på.

 

Golf Club Garlenda

Golf Club Garlenda blev grundlagt i 1964 ved Lerronedalen, der er et af de flotteste og mest billedskønne dale i Ligurien og er omgivet af olivenlunde og grøn natur. Der er i alt 8 golfbaner i Ligurien, hvor Golf Club Garlenda er den bedste og mest anerkendte. Det er absolut et visit værd, og for De der nyder at spille golf, er det helt afgjort et sted, der kan besøges igen og igen.

 

Gastronomi, hvide sandstrande og Cinque Terre

Nær landsbyen Golf Garlenda, ligger middelalderbyen Villanova d’Albenga, hvor hyggelige caféer og middelalderstemningen fornemmes ved den karakteristiske borg, små gader og stræder. Langs Den italienske Riviera ligger både Albenga og Allasio, hvor restauranter på Michelins liste tilbyder eksemplarisk gastronomi, der kan nydes med udsigt til det blå middelhav og smukke hvide sandstrande.

Ligurien omfatter attraktioner på UNESCO’s verdensarvsliste, hvor den gamle maritime Republik opleves gennem Genovas kultur, mad og bygninger samtidig med kombinationen mellem det gamle og moderne vidner om, hvorfor denne by er UNESCO bevaret.

De fem kystbyer, Manarola, Riomaggiore, Corniglia, Vernazza og Monterosso er som en del af Cinque Terre ligeledes bevaret af UNESCO, hvilket kommer til udtryk ved den uimodståelige atmosfære og charme, der udleves på den 18 kilometer lange strækning.

 

Naturskønne områder i Ligurien

På den 300 kilometer lange kyststrækning opleves nærheden til Middelhavet, de karakteristiske klippekyster med små tropiske bugter og gyldne sandstrande, hvor dyrelivet boltrer sig i havet. Et forunderligt og mindeværdigt syn. Ligurien er fyldt med skønne områder, deriblandt Portofino, Santa Margherita Ligure, Rapallo og ikke mindst Sestri Levante, der beundrer med den enestående bugt, Baia del Silenzio og Chiavari. I den stemningsfulde by, San Remo, kan shopping-hjertet glædes, imens den italienske musikfestival danner rammen for festlige og glade dage i Blomsterbyen. Bordighera og særligt Alassio lader drømmen om lange smukke strande vokse, hvor flere kilometer lange sandstrande indbyder til den beroligende ferietilværelse i det behagelige Middelhav.

 

Italien byder på lækker mad

Ligurien er et madmekka, der taler til hjertet. Smagfuld pesto, vinmarker og olivenlunde, der producerer elegant vin imens havets skaldyr og fisk nydes i de velsmagende måltider. Den berømte tærte, Torta Pasqualina, også kendt som påsketærten med sin lækre fyld, bør med rette nævnes blandt de mange delikatesser. Regionens historie, tradition og kultur mærkes over alt i dette vidunderlige italienske paradis.