fbpx
Kvarterer
LANDSBYIDYL - HERSTEDVESTER

Herstedvester ligger som en idyllisk og yderst charmerende landsby tæt på Vestskoven, som er Danmarks største nye skov. Herstedvester Landsby udmærker sig ved sin hyggelige og historiske atmosfære, sine smukke ejendomme og ikke mindst sin centrale placering i forhold til såvel grønne områder, infrastruktur og alverdens fritids- og sportsaktiviteter.

Herstedvester er beliggende i Albertslund Kommune, hvor over 60 % af kommunen er grønne områder, hvilket mærkes tydeligt i Landsbyen. Af gode grunde, er ejendommene i Herstedvester sjældent udbudte på markedet, fordi de som oftest går i arv. Hér er et helt særligt lokalmiljø, hvor der er plads til alle. Et sammenhold, hvor der både er mulighed for at være sig selv eller socialisere sig. Mulighederne er mange, hvor lokalmiljøet blandt andet byder på fællesspisninger i det smukke æstetiske forsamlingshus, foredrag og underholdning i Rytterskolen samt arrangementer såsom julemarked, Sankt Hans, fastelavn og høstfest.

Som en stolt trone, står en af Danmarks ældste landsbykirker i Herstedvester, der blev bygget i 1100-tallet. Kirken er med til at skabe det idylliske udseende, som Landsbyen kan være enormt stolt af. Den er samtidig centrum for Landsbyens beboer i højtider, hvor folk samles om en fælles interesse. Samtidig byder Herstedvester på utallige arrangementer, der særligt tilgodeser børnefamiliers deltagelse. Utallige fritids- og sportsaktiviteter og naturlegepladser, løberuter samt kulturelle tilbud gavner de positive sociale muligheder. Samtidig er man omgivet af grønne arealer, hestefolde og Vestskoven. Det bør med rette nævnes, at som et samlingspunkt for underholdene og dejlige dage, er attraktioner som både Albertslund Stadion, Badesøen og Friluftsbadet at finde i nærområdet.

Der er plads til liv og festlige arrangementer, hvor både koncerter, grillaftener og livemusik skaber rammen for mange skønne aftener, samtidig med at der er mulighed for at nyde en aften i stilhed for sig selv. Lad humøret vælge – valget er dit.

Herstedvester Landsby er på mange måder en dejlig Landsby, hvor der overalt mærkes en helt særlig stemning i mødet mellem landsbyidyl og et nærværende lokalmiljø.