fbpx
Schnack
SCHNACK ARCHIVE

Har I også hørt om det? Nadia Olive Schnack lancerede i går sit nye projekt, og vi er stået op til en decemberdag, hvor vi er lykkelige over den varme modtagelse, det fik i går. Tak for alle hilsener og besøg i går på vores kontor, studio og showroom på Frederiksgade – vi fik fejret lanceringen med manér og vi er mætte og glade og har maverne fulde af julevafler og gløgg.

SCHNACK ARCHIVE er en butik med en unik samling af møbler og brugskunst kurateret af Nadia – og butikken er en naturlig tilføjelse til hendes virksomhed i indretningsdesign i eget navn.

”Antikviteter og vintagefund betyder alt for mine indretningsprojekter. De er skabt af godt håndværk og ofte med en bedre, stærkere kvalitet – og så bærer de en historie, som i sig selv er med til at give rummet ånd,” fortæller Nadia, og fortsætter: ”Jeg håndplukker de fineste ting, når jeg møder dem, for at have dem klar til næste projekt inden hammeren falder, og auktionen er forbi – men også for at du kan købe dem, hvis du kaster din kærlighed på noget.”

Effekterne er blevet restaureret, hvis nødvendigt – og de står nu i al deres ynde og venter på et nyt hjem. Dyk ned i arkivet og køb direkte på Instagram på @schnackarchive.