fbpx
Kvarterer
DET IDYLLISKE SKOVBRYNET

Skovbrynet er omgivet af områdets naturgrønne omgivelser, der er så værdifuldt for mange af de bosatte i Storkøbenhavn. Disse mange, beundrer og ønsker sig netop dette, når de drømmer om at bo tæt på byen og samtidig i et grønt, skønt og hyggeligt område. Alt dette finder man i området omkring skovbrynet. Skovbrynet er beliggende i Sorgenfri, der har sin placering i det nordlige Storkøbenhavn i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hér er man tæt på Lyngby Sø, Mølleåen og Norske Skov og samtidig kun under 16 kilometer fra Københavns fantastiske impulsive liv, hvor mulighederne er så mange.

 

Fuglevad og den berømte mølle, der går under navnet Fuglevad Mølle, ligger smukt placeret og giver mulighed for nydelse året rundt. Den smukke, Sorgenfri Slotshave samt Geelskov, fortjener at blive beundret og udforsket. Det giver så meget til området – og er i særdeleshed med til at gøre det til det skønne og attraktive område, som det er i dag.

Helt særligt og ekstraordinært, er den enestående ejendommen beliggende på Skovbrynet 94, der ligger placeret i et naturskønt ugeneret fristed. Helt ud til Sorgenfri Slotspark, hvor denne skønne naturgrund grænser op til Fuglevadsdam, hvor vandet risler stille ud i Lyngby Sø.

Kajakkerne sejler rundt i søen. Slotsparkens besøgende skaber liv og glade dage. Danmarks skønne årstider fornemmes på træernes blade, der så fint skifter farve og hvor bladene kommer og går. Søens liv og spillet i vandet, der ændrer sig for øjeblik til øjeblik. Naturen og livet hér, er så billedskønt og kan nydes efter behag og hver dag.