Markmandsgade 25, 6 th, 2300 København S

190 M2
4 VÆRELSER

12.500.000 DKK

OM BOLIGEN


Veldisponeret penthouselejlighed på 190 m2 (BBR) med elevator, kæmpe privat tagterrasse, sydvendt altan, to private parkeringspladser og suveræn udsigt ud over byens tage, voldene og grønne områder.

Ejendommen er opført i 2014 og skønt beliggende i grænsefeltet mellem det gamle København, Christiania og det nye Amager Strand. Et uovertruffent sceneri og en særlig stemning af international puls hersker her! Lange horisonter, himmelsyn og luft i alle retninger og i alle rum. Alle værelser har direkte udgang til altan, og fra lejlighedens enorme stue og det ene soveværelse er der udgang til et stort tagterrassemiljø, som kun meget svært finder sin mage i København.

Indretning: Entré med god skabsplads og adgang til to skønne soveværelser – det ene mod syd, det andet mod nord. De to værelser deles om et badeværelse med brus, der også benyttes som gæstetoilet. Repræsentativt og fleksibelt stue/alrum på godt 75 m2 lige velegnet til det store selskab som til den mindre hyggemiddag, med smagfuldt udført køkkenø, store panoramavinduer og terrassedøre i begge sider med udgang til de omkringliggende uderum. Fra stuen kan opleves nogle af de mest imponerende solnedgange, og så langt øjet rækker udfoldes det smukkeste scenetæppe af spir, tårne, himmel og horisont. Separat forældreafdeling med lækkert badeværelse med brus, walk-in og stort soveværelse med egen udgang til terrasse. Med lejligheden følger 2 parkeringspladser – én i ejendommens parkeringskælder, og én parkeringsplads i terræn. Desuden stort kælderrum og en velfungerende ejerforening, som blandt andet byder på fælles festlokale og to hotelværelser for husets gæster, der kan lejes til meget rimelige priser.

Denne penthouse er liebhaveri for det pladskrævende par eller den mindre familie, som ønsker at bo med byens flotteste udsigt i moderne og funktionelle boligkvaliteter og sjældent gode uderum på toppen af byen.KONTANT
12.500.000 DKK
EJERUDGIFT/MD
8.682
BOLIGAREAL M2
190
VÆRELSER
4
ENERGIMÆRKE
A2015
EJENDOMSTYPE
EJERLEJLIGHED
Hent boligpræsentation

KONTAKT

ADAM SCHNACK

M: +45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Adam Schnack på +45 26 23 42 23.

Til top