fbpx

Gavlegade 13, 3740 Svaneke

8.995.000 DKK

OM BOLIGEN

Uden bopælspligt, derfor kan huset anvendes som flexbolig.

Sjældent imponerende hus på 163 m² i første række til havet og evigheden. Kompromisløst restaureret med en yndefuld omtanke for huset, omgivelserne og bæredygtighedsprincipper. Stedet er ganske simpelt for vildt!

Solskinsøen Bornholm er noget helt særligt, især Aarsdale; området har en kreativ ånd og ro, hvilket har tiltrukket kunstneriske personligheder gennem årtier. Aarsdale er et gammelt og aktivt fiskerleje, en cykeltur fra Svaneke. Her emmer af god stemning og en autenticitet, der tydeligt mærkes i byens smalle gader og på havnen. I byen findes der købmanden og det sociale omdrejningspunkt Høkeren, Røgeri, Mikkeller Ølbar og vartegnet Årsdale Mølle. Herudover er der også en skøn lille vinbar i sommerhalvåret.

Huset er et bindingsværk opført i 1818, og dermed en af de mest historiske bygninger i byen, og har været med til at grundlægge byen. Denne sjæl og historie kan mærkes i huset, sammen med den overvældende følelse af kvalitet og luksus. Alt i huset er gennemtænkt og gennemarbejdet, med den fineste tanke for hvordan man lever bedst.

Indretning: Elegant entre til det store hovedrum, hvorfra der er 4 udgange direkte til haven og den store terrasse. I den ene ende er der etableret soveværelse, hvor man kan se hele vejen ned gennem huset og ud på havet. På 1. salen er der 2 gode værelser. Herudover ekstravagant badeværelse.

Fra havelågen er der 100 meter ned til det et helt fantastisk lille badested, og 100 meter ned til havnen.

Med plads til sig selv og hinanden, den mindre familie, den store familie eller gæster eller ingen andre end en selv. Naturen. Vandet. Fuglene på himlen og fiskene i havet.

KONTAKTPERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 8.995.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 3.842 DKK
BOLIGAREAL 163 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE B
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1818 / 1968
HENT SALGSMATERIALE