fbpx

Wilkensvej 9, 1.th., 2000 Frederiksberg

SOLGT

OM BOLIGEN

Delevenlig, solbeskinnet og funktionelt indrettet lejlighed på 96 m2 (BBR) med sydvest vendt altan - i nærhed til Frederiksberg Have, lige om hjørnet fra hverdagens indkøbssteder, offentlig transport, institutioner og Copenhagen Business School.

Ejendommen er opført i 1972 og repræsenterer fortræffeligt tidens arkitektoniske formsprog. Det er lykkedes sælger at istandsætte lejligheden med en fin respekt for stedets oprindelige detaljer. En spændende rejse i tidsmaskinen tilbage til halvfjerdserens moderne typificering af et komfortabelt hjem, hvor hverdagens partiske foranstaltninger; optimal udnyttelse af boligens kvadratmeter og ønsket om lys og luftighed er ledestjerner for hjemmets indretning.

Indretning: Entré til fordelingsgang, hvorfra der er adgang til klassisk badeværelse med kar, og godt indrettet køkken med mindre spiseplads, skønt nordvendt soveværelse med walk-in og to skønne stuer en suite - fra den ene er der er udgang til den store sydvendte altan, og den anden er oplagt at indrette som hjemmekontor eller til yderligere et soveværelse, hvis man skal bo flere sammen.

Der er mulighed for at parkere ved gårdens fælles parkeringspladser, og forventeligt er der også mulighed for at tilkøbe en fast plads i ejendommens parkeringskælder.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 96 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1972 /