fbpx

Vindekilde Strandvej 14, 4540 Fårevejle

SOLGT

OM BOLIGEN

Højt hævet over det normale står denne pragtejendom på sine 41.376 M2 store naturgrund, som et fyrtårn og lyser ud over sit eget kuperede landskab, der går fra 6 højdemeter til 56 højdemeter. Området kaldes "Bjergene" og kendes også for at være et af de skønneste områder i Odsherred Kommune - og ikke uden grund. Bjergene er formet af istidens transformationer, og siden det første landsted blev opført her, har det bugtede landskab været øverst på listen over de mest attraktive ejendomme i landet. Husene her videregives typisk fra generation til generation, for man får aldrig sådan et sted igen. Derfor udbydes de sjældent til salg, og der er særlig grund til at være ekstra på vagt, nu hvor muligheden endelig opstår.
~
Beliggende i 2. række til Nekselø Bugt, mellem det naturskønne Ordrup Næs og det gastronomiske mekka Dragsholm Slot - med Veddinge Bakker mod nord og Havnsø mod syd. Området er elsket af gourmander, fuglekiggere og vandrere i hele landet - og på den internationale scene er Odsherred kendt som den første UNESCO-anerkendte geopark. Huset ligger i cykelafstand fra fantastiske vandre- og mountainbike-ruter samt inden for køreafstand til Odsherreds hyggelige havnemiljøer og en række fortidsminder. Et naturligt område, hvor bugtede bakker formet af istiden folder sig ud, kilometerlange vidunderlige strande overrasker hver dag med deres skiftende udseende, og lyset, solopgange og solnedgange forbløffer os alle. Et paradis for lystfiskere og ikke mindst et helt vidunderligt sted at slappe af - for det kan man her!
~
Ejendommen, opført i 1955, omfatter et ekstraordinært stråtækket fritidshus på 200 m2 (BBR). Rammerne er sat til at sætte gang i et livseventyr, nu og i fremtiden. Perfekt til det pladskrævende par eller familie, der ønsker et tilflugtssted, et fristed, hvor hverdagens travle byliv kan få luft under vingerne; hvor perspektivet kan udvides mod horisonten; hvor lyden af fugle og hav skaber musikken; hvor solopgange og solnedgange bliver episke øjeblikke; hvor afstanden til det middelmådige er så uendelig lang, at man ikke fatter, hvorfor i alverden man nogensinde skulle tillade sig selv at køre fra dette sted. Det giver mening at køre hjem til dette sted - for hvad mere kan man overhovedet ønske sig af sit hjem end netop dette sted?

Indretning: Fordelingsentre med tilhørende bryggers, herfra adgang til hyggeligt spisekøkken. Charmerende spisestue i forbindelse rummelig stue med direkte udgang til sydvestvente altan terrasse med have- og havudsigt. Herudover ét stort rummeligt værelse og toilet. På 1. salen finders der 5 værelser, hvor der er skabt en ny farveoplevelse i hvert enkelt, samt ét badeværelse.
~
Huset er værdigt sin beliggenhed, og er løbende renoveret, med den fineste respekt for ejendommen. Vandreture på egen grund, hvor der kan opdages flere udsigtsposter over landskabet, det er en del af at gøre stedet til sit eget, at forme det til det liv, man ønsker at leve her. Hvis man ikke er klar til et eventyr, så er dette ikke det rette sted.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 200 m2
VÆRELSER 9
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1955 /