fbpx

Vesterbrogade 198, 5., 1800 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Imponerende penthouselejlighed på 244 m2 (BBR) med kommende altan til august 2023. Lejligheden er i øjenhøjde med byens smukke spir, tårne og tagrygge, der skaber et imponerende scenetæppe på tværs af det nye og gamle København. Herfra synes udsigten uendeligt og herfra er man hævet over byens pulserende liv. Alt det skønne som byen byder på er lige nedenfor, foran og rundt om - men stadig lige med den afstand der sikrer, at man hér opnår en salig ro.

Lejligheden er indrettet i ejendommens tidligere tjenesteboliger med bygningens smukke tårnværelse, som lejlighedens hjørnesten. Det er lykkedes at skabe en bolig, der helt ud over det sædvanlige formår det tryllestykke det er at komponere en smuk blanding af klassisk arkitektur med et moderne formsprog. Overalt er der anvendt sublime materialer, og overalt har intentionen været at bevare så mange af de oprindelige anekdoter fra bygningens tidligere tiders fortællinger - uden at gå på kompromis med boligens moderne ekstravaganthed.

Indretning: Lejligheden fordeler sig naturligt i to dele. Den "ene del" med forældresoveværelse (hvor der forventeligt kan opsættes altan), smagfuldt indrettet badeværelse med brus og enormt alrum med luksuriøst indrettet Garde Hvalsøe-køkken med køkken-ø og spisestue med plads til de store middagsselskaber, i ét med charmerende hjørnestue, indrettet som lounge/opholdsstue i det gamle tårnværelse. En suite med alrummet ligger opholdsstue, hvorfra der er adgang til lejlighedens "anden del", der er indrettet med tre soveværelser, bryggers og endnu et fint indrettet badeværelse med brus. Der er egen indgang til begge dele af boligen, derved at den oprindeligt har været op delt i to lejligheder.

Dette er en suveræn bolig til alle fra det meget pladskrævende par til den store familie, der ønsker at bo i fred på toppen af byens pulserende liv - i grænsefeltet mellem Frederiksberg, Carlsberg-kvarteret og Vesterbro - midt mellem by og attraktive grønne områder. Hér er udsigt over byens kuperede landskab af tagrygge og Københavns Skyline som bagvedliggende scenetæppe - lige om hjørnet fra Søndermarken og Frederiksberg Have - og lige midt i et af Københavns absolut mest attraktive kvarterer.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 244 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1908 /