fbpx

Vej 14 71, 4560 Vig

SOLGT

OM BOLIGEN

Sjældent charmerende sommerhus på ca. 85 m2 i 2. række til en af landets skønneste kyststrækninger. Ejendommen er opført i 1880 og for et par år siden blev der tilbygget et gæstehus, der nænsomt tilfører boligen yderligere to soveværelser med eget bad.

De kystnære sommerhuse ved Vig Lyng er noget særligt. Lige ved det smukt kuperet Veddinge Bakker, den magiske Høve Strand og den naturskønne Jyderup Skov. Lige ved vandet og midt i gammel smuk beplantning, fuglekvidder den stille lyd fra vandkanten og midt mellem himmel, hav og det smukkeste lys.

Huset er stille beliggende ved en lille sti til vandet, og træernes placering skaber læ for vinden. Grundens 1.273 m2 er anlagt som lettere kultiveret naturgrund med veldisponeret terrasseområder, der tillader at man frit kan vælge mellem sol og skygge hen over dagen.

Hovedhuset er oprindeligt opført i 1880, og nyligt moderniseret. Stor stue med pejs og udgang til solbeskinnet terrasseområde, køkken alrum med loft til kip og adgang til hems. To hyggelige soveværelser og badeværelse med brus. Gæstehuset er håndbygget af den lokale snedkermester i 2021, og indrettet med to soveværelser, badeværelse med brus og udebruser. Desuden haveskur med værkstedsrum og plads til cykler og brænde.

Dette er et ægte sommerhus - og lige dette fine spot, dér hvor vejen bukker ved stien til standen er magisk. Solen finder sin vej hele dagen og alt hvad man kigger på i alle retninger fra grunden, er skønt, som stedet selv.

Odsherred er elsket af gourmander, fuglekiggere og vandrer i hele landet - og på den internationale scene kendes Odsherred som den første UNESCO-anerkendte geopark. Huset ligger i cykelafstand fra suveræne vandre- og mountainbike-ruter og i køreafstand fra Odsherreds hyggelige havnemiljøer, Dragsholm Slots raffineret gourmetoplevelser og det ene fortidsminde efter det andet. Et naturrige, hvis bugtede bakker er bøjet frem af istiden, hvis kilometervis af vidunderlige strande hver dag overrasker med at se anderledes ud og hvis lys, solopgange og solnedgange hver eneste dag forbløffer os alle. Et eldorado for lystfiskere og ikke mindst bare et helt vidunderligt sted at slappe af - for det kan man her!

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 86 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1880 / 1964