fbpx

Ved Slusen 42, 2300 København S

SOLGT

OM BOLIGEN

Vi søger ofte til vandet i håb om at finde ro. Et liv på vandet er ønskeligt, for på vandet får drømmene liv og fantasierne løber frit og netop hér falder skuldrene ned og livet kan nydes. Ved slusen hvor Nokken slutter i den sydlige del af Københavns havn, er her en enestående mulighed for at gøre ønsket til virkelighed.

Husbåden Eva er smukt beliggende, med udsigt hele vejen op igennem havnen. Herfra kan tårnene fra Københavns mest ikoniske og historiske byggerier spottes, og mere end fire århundredes arkitektur kan indtages.

Den arkitekttegnet husbåd, der af de fleste vil betegnes som et hus på vand, er 100m2 + 15m2 overdækket terrasse. Huset er tegnet i rene husform - som når du beder et barn tegne et hus. Arkitekturen bygger på japanske referencer, og på kontrast som et grundparameter: samspillet mellem det rå udtryk fra alu-pladerne og rustfri stål og det varme træ i interiøret og træ-lamellerne på terrassen.

Indretning: Husets planløsning er enkel med to værelser i den ene ende og et stort opholdsrum, der omkranser en trækerne - alt sammen under en trekantet tagkonstruktion, som synligt forbinder hele hjemmet. På langsiderne af kernen er der etableret henholdsvis entre, og indbygget garderobeskabe og køkken med kig til vandet. Spisestuen orienterer sig med to store glasskydepartier, der kan åbnes helt op, mens stuen, der ligger i forlængelse af terrassen, har et langt kig op igennem Københavns Havn.~d og teknik rum er anlagt i husets træbeklædte kerne.~

Her er man en er en del af Slusens Bådbyggeri, som er et kontorfællesskab for små kreative virksomheder, samt en stor snedker og tømre værksted. Ud fra værftet er der 5 husbåde beliggende, og her har man en usædvanlig god lejekontrakt på en uopsigelig fast plads, som hedder 20 år, som følger værftet kontrakt. Ved siden af værftet ligger Café Slusen, hvor man i sommerhalvåret kan drikke naturvin og spise sardiner på dåse, italiensk is og kaffe.

Et helt unikt hjem eller fristed, hvor det simple liv hyldes. Overalt i hjemmet skaber refleksionerne fra vandet et fantastisk spil i loftet, og med de mange og lange kig til vand og himmel kan man observere hvordan vinden skifter retning, lyset ændre sig og årstiderne skifter.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 100 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 2020 /