fbpx

Valby Langgade 11, 2., 2500 Valby

12.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Imponerende lejlighed i en historisk pragtejendom på toppen af Carlsberg Kvarteret. En smuk lejlighed i to etager, der fortæller historier fra det øjeblik, hoveddøren åbnes. Det er tydeligt, hvilke store ambitioner arkitekt H.P.N. Hedemann har haft for de kommende beboere af denne ejendom.

Ejendommen blev opført i 1897, hvilket tydeligt afspejler sig i lejlighedens fantastiske formsprog, hvor lys og smukke detaljer udgør grundelementerne. Lejligheden er placeret på toppen af ejendommen, hvilket giver en enestående udsigt over Carlsberg Kvarteret, Jesuskirken og Søndermarken fra alle lejlighedens rum og tagterrasse.

Indretning: En entre fører til en fordelingsgang, der ender i den sydvestvendte stue, hvorfra der er direkte adgang til altanen. Fra stuen er der forbindelse til det store spisekøkken, et værelse og et badeværelse. På den vestvendte side af lejligheden findes endnu en stue - benyttes som værelse - med det smukkeste vinduesparti, hvorfra der er en skiftende udsigt over Søndermarken. Derudover er der tre værelser, alle med indbyggede originale skabe. Tredje sal består af et smukt alrum, hvor der er plads til hyggekroge, og der er direkte adgang til lejlighedens sydvestvendte tagterrasse. Derudover er der endnu et værelse og et badeværelse.

Carlsberg Kvarteret udmærker sig ved sine smukke ejendomme, der med en alsidighed og et væld af arkitektoniske fornøjeligheder notorisk placerer kvarteret i den absolutte top. Så tæt på København og centrum, så stille og roligt, så fredeligt, så tæt på grønne områder og parker. Så tæt på alt, hvad der kendetegner et sundt og behageligt kvarter. Historiske referencer og et arkitektonisk formsprog, der med den ene mesterarkitekt efter den anden har skabt en oase af kvalitet i et af hovedstadens kategorisk smukkeste kvarterer.

Denne lejlighed henvender sig til den pladskrævende familie, til gæster, fester og til alt, hvad livet måtte kræve af rum til udfoldelse midt i mellem historiske bygninger og grønne områder.

KONTAKTPERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 12.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 7.993 DKK
BOLIGAREAL 184 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE E
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1907 /
HENT SALGSMATERIALE