fbpx

Trehøjevej 28, 4070 Kirke Hyllinge

16.750.000 DKK

OM BOLIGEN

Egholm Møllegård. I det naturskønne Kirke Hyllinge fortælles et vidunderligt eventyr om storslåethed og havekunst. En ejendom ud over det sædvanlige, og et ikonisk landsted for området. Stedet sætter rammerne for mere end 2.200 etagemeter, som fordeles over det smukke hovedhus (275 m2 beboelse + dyb kælder på 166 m2 med en lofthøjde på 2,4m.), og fem øvrige bygninger, der oprindeligt har fungeret som lader og staldbygning, Derudover et paradehus (orangeri). Siden ejendommens landbrugsdrift blev nedlagt har de nuværende ejere skabt en af de mest imponerende haver man kan forestille sig, måske endda bedre betegnet som en mindre park. Enhver havebog vil blive misundelig og enhver haveentusiast vil kunne udleve sine vildeste drømme hér.

Mere end 20.000 m2 er kultiveret til et overdådigt landskab af forskellige haverum, plantager, egen sø og formklippede hække - alt med et smukt opført paradehus som centrum. Hér kan de vildeste drømme om et hobbylandsted udleves. Hér kan drives erhverv fra de store lader og staldbygninger og der er plads til det meget pladskrævende par eller store familie i hovedhuset, eller måske endda indrettes til flere generationer. Den nuværende ejer bor og driver antikvitetsforretning fra ejendommen, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan disse imponerende bygninger kan tages i anvendelse.

Hovedhuset er indrettet som en klassisk palævilla med smukke højloftede stuer, herreværelse og køkken i stueetagen, og på 1. salen er der yderligere en stor mellemstue/lounge og fire skønne soveværelser, samt badeværelse og dertil en særdeles velindrettet, højloftet og anvendelig kælder, hvor det oprindelige downstairs køkken er med det gamle brændekomfur, toilet, vaskefaciliteter og adskillige disponible rum. Den store lade anvendes som showroom for dele af antikvitetsforretningen med loft til kip i den ene halvdel og etagedæk i den anden halvdel. Alt efter hvordan man ønsker at benytte laden, kan man åbne op til kip i hele bygningen og derved få etableret et rum der ikke kender sin mage. En anden lade benyttes til opbevaring af halm til brug for opvarmning af ejendommen og den tredje lade fungere som garagebygning med stor port i gavlen. De to staldbygninger består anvendelige, dog med deres oprindelige indretning som stalde, hvor den ene er indrettet med hestebåse og gulv af de smukkeste gamle brosten. Overalt fremstår ejendommen indbydende, og fra hvert et rum i bygningerne og fra hver en krog i haven kan der fortælles anekdoter - og måske skal dine livsdrømme være den nye fortæller i det næste kapitel om Egholm Møllegård.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 16.750.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 5.158 DKK
BOLIGAREAL 275 m2
VÆRELSER 10
ENERGIMÆRKE G
EJENDOMSTYPE FRITIDSLANDBRUG
BYGGEÅR/OMBYGGET 1877 /
HENT SALGSMATERIALE