fbpx

Syrenhaven 6, 4300 Holbæk

SOLGT

OM BOLIGEN

Autentisk sommerhus ved Kisserup Strand på snuden af Tuse Næs. Lige omkring en times kørsel fra København og lige midt i et vidunderligt sommerhuskvarter, der er omgivet af gammel beplantning og naturskønne omgivelser ud til Lammefjorden. Lige nord for Holbæk og i gåafstand til skønne badestrande. Her lander du i et fredfyldt sommerhusområde, hvor roen indtager dig fra første færd.

Der er jo en årsag til, at vejen hedder Syrenhaven. Syrenerne står overalt, og sommerhuset er placeret midt på en 1.473 m² lettere kultiveret grund. To bygninger - et hovedhus, som er oprindeligt, er opført i 1968 og siden gennemgået en total transformation - og et anneks af nyere dato, der i dag er indrettet som gæstehus. De to bygninger mødes ved hinandens solbeskinnede terrasser, der hilser på hinanden, og fra begge bygninger er der udgang til forskellige haverum, der tillader sol eller skygge i løbet af dagen, alt afhængigt af, hvilket humør man er i.

Der er en særlig stemning her. En stemning af badehotel. En stemning af noget fint og autentisk. I hvert fald er der overalt en stemning af inderlighed, af noget ægte - af noget virkelig hyggeligt. Skuldrene falder ned her. Måske går tiden endda lidt i stå. I hvert fald får tankerne mere tid her end alle mulige andre steder, hvor tiden ikke nødvendigvis får lov til at gå lidt i stå.

Hovedhuset er indrettet med stort alrum, der fordeler et lille funktionelt indrettet køkken, spisestue og opholdsstue i ét. Her er plankegulve, en Morsø brændeovn, udgang til det omkringliggende terrasseområde og de skønneste lysindfald. En suite hertil er en vidunderlig vinterhave/havestue med kig ud til den omkringliggende syrenhave. Desuden er der et soveværelse og et badeværelse med brus.

Annekset på ca. 20 m² er indrettet som et stort rum med plads til en dobbeltseng og et mindre loungeområde/kontor. Det er ideelt til teenageren, også som atelier eller ekstra stue. Dikteret af aftensolen er der på bagsiden af annekset etableret et haverum med bålplads.

Sælger kalder selv stedet for sit eksil - det er et lyspunkt i hverdagens travlhed, hvor man så tit ikke når at mærke efter og finde retning i livet. Det tillader dette fine sted.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 46 m2
VÆRELSER 2
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1968 /