fbpx

Svellebakken 4, 4540 Fårevejle

SOLGT

OM BOLIGEN

Ikonisk A-hus i hjertet af Veddinge Bakker - midt mellem Høve Skov med Lille Ro i vandkanten, suveræne badestrande og et af landets smukkeste kuperede landskaber. Midt i en tidslomme fra en af dansk arkitekturhistories markante perioder og midt i en moderne tid, hvor stedets historier og fine referencer til 60'ernes arkitektur består som autentiske glædesdepoter.

Huset er opført i 1967 og siden fastholdt i sin tids karakteristiske formsprog. Kun enkelte ændringer er foretaget - alle til fordel for boligens komfort og dens mulighed for at leve op til den større families krav til sengepladser og opholdsrum. Hovedhuset har fået tilbygget den fine karnap, der åbner køkkenet op til det omkringliggende udearealer, badeværelset er nyligt gennemgribende renoveret og annekset er bygget til i 2004.

Indretning: Entré, hvorfra der er adgang til både badeværelse med brus, soveværelse med skabsvæg og husets store alrum, der fordeler køkken, spiseplads og opholdsstue i ét åbent højloftet rum til kip. Over badeværelse og soveværelse er der en hyggelig hems, med et enestående kig til ned over Bakkerne med vandet lige dér ude bagved. Annekset er indrettet med dobbeltseng og kontorplads. Fra alrummet er der udgang til stort terrasseområde med sol, horisont og udsigt til vandet - og mellem hovedhus og anneks endnu et terrassedæk, der både giver en skøn ankomst til huset, og en fin forbindelse mellem de to bygninger.

Dette er en sjældent udbudt delikatesse for arkitektur entusiaster, og folk der drømmer om en autentisk tidslomme, hvor man kan leve i et vidnesbyrd om en stor epoke i dansk arkitekturhistorie - og for alle dem, der drømmer om et dejligt sommerhus i hjertet af Odsherred.

Området er elsket af gourmander, fuglekiggere og vandrer i hele landet - og på den internationale scene kendes Odsherred som den første UNESCO-anerkendte geopark. Huset ligger i cykelafstand fra suveræne vandre- og mountainbike-ruter og i køreafstand fra Odsherreds hyggelige havnemiljøer, Dragsholm Slots raffineret gourmetoplevelser og det ene fortidsminde efter det andet. Et naturrige, hvis bugtede bakker er bøjet frem af istiden, hvis kilometervis af vidunderlige strande hver dag overrasker med at se anderledes ud og hvis lys, solopgange og solnedgange hver eneste dag forbløffer os alle. Et eldorado for lystfiskere og ikke mindst bare et helt vidunderligt sted at slappe af - for det kan man her!

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 77 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1967 /