fbpx

Suomisvej 6, 1., 1927 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Markant herskabslejlighed på 165 m2 (BBR), med sydvendt altan, privat garage og yderligere en privat parkeringsplads – skønt beliggende på Frederiksberg C, et stenkast fra søerne og gåafstand fra Værnedamsvej, Gammel Kongevej og byens utallige tilbud.

Nogle gange bliver historien større end man tør tro på – og sådan er det her! Ejendommen er oprindeligt opført i 1877 i sit iøjefaldende herskabelige udtryk, hvor der ikke blev gået på kompromis med håndværksmæssig formåen. Resultatet er ubetinget elegant, stærkt og fuldendt i sin klassicistiske stringens. Og måske er det netop disse kvaliteter ved ejendommen, som forførte Frederik Læssøe Smidth til at skyde sin virksomhed i gang hér, hvor han siden 1883 satte strøm til det verdensomspændende imperium F.L Smidth (i dag FLS Industries). Det hele begyndte hér i hans mors lejlighed, siden i hele ejendommen, inden huset igen blev opdelt til tre ejerlejligheder – som det består af i dag. Men tænk engang, hvis væggene kunne tale – det kan de måske, så giv dig tid til at mærke stedet.

Indretning: Entré til fordelingsgang med gæstetoilet og adgang til værelse, nyetableret badeværelse med kar og brus, soveværelse (i dag indrettet som walk-in), og lejlighedens tre store stuer en suite – den ene indrettet som soveværelse, den anden som opholdsstue og den tredje, som spisestue, der ligger i åben forbindelse med smagfuldt indrettet Kvänum-køkken med spiseplads og udgang til sydvendt altan.

Alt står indflytningsklart, og alt fremstår i sin ypperlighed, som et mesterværk. Og så endda så naturligt, at det næsten ikke er til at tro på, at dette hjem engang har været hovedsæde for F.L. Smidth. Og omvendt, når man nu ved det, så er det også svært at pege på et andet sted, der havde været et mere værdigt hovedsæde end dette.

I dag tilbydes et fuldendt, velkomponeret hjem med sans for detaljen og sans for livet – ideelt for det pladskrævende par, eller familie med ét barn, der ønsker et luksuriøst liv i en af Frederiksberg C kardinaler. Et kvarter i kvarteret, der for indvilget hurtigt bliver sit eget kvarter, der kun igennem kompromissøgning kan erstattes af et andet sted at bo.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 165 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE E
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1877 / 1975