fbpx

Strandvejen 687, st., 2930 Klampenborg

12.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Suveræn villalejlighed i stueplan privat beliggende på en lille stikvej langs Strandvejen i Taarbæk, Klampenborg. Lige mellem de maritime omgivelser ved Øresund og naturrige dyreliv i Dyrehaven. For det er i sandhed en enestående beliggenhed, der imødekommer ønsket om at bo i nærhed til naturen og ikke mindst det hyggelige byliv som Taarbæk og Nordkysten generelt byder på.

Huset er opført i år 1900 og huserer i dag to familier. Huset er arkitektonisk spændende, og byder på interessante vinkler der giver det sit helt eget udtryk. Facaden er træbeklædt, taget er skifferbeklædt, og den smukke voksende efeu gør det charmernede og særdeles indbydende at se på. Denne omfavnelse vil man møde hver dag man kommer hjem til sit hus, hvor der forøvrigt også er hyggelig fælles gårdsplads med privat parkeringsplads - herudover også skur til opbevaring samt 34 m2-kælder (BBR).

Villalejligheden fordeler sig på 120 m2 (BBR) og fremstår ekstraordinært velholdt og smagfuldt. Den har løbende gennemgået en gennemgribende renovering op til 2019, hvor den klassiske stil er bevaret. Alle rum er nøje opdateret, og der er lagt sildebensparket med gulvvarme i hele huset samt smukke klinker i badeværelserne. Nuværende sælger har sat nyt køkken. Stueområdet med det tilhørende smukke buet glasparti - der vel nok er lejligheden varemærke - forener det familiære og venskabelige samliv på absolut fineste vis. Her er der også en gaspejs at finde, der understreger den hygge der sværmer rundt over det hele. Glaspartiet inviterer ens private have ind i hjemmet, og der er endvidere direkte udgang til træterrassen med markise, hvor udelivet kan leves og solen kan nydes om morgenen og formiddagen.

Lejligheden er optimalt fordelt, idet man i den ene side har soveværelse med indbygningsskabe med eget smukt badeværelse. I den anden ende er der 2 rummelige værelser med eget badeværelse. Herudover et praktisk bryggers og charmerende indgangsparti. En oplagt fordeling til de fleste børnefamilier, men også ægteparret der ønsker plads.

Plantegning under udarbejdelse.

KONTAKTPERSON

NICOLAI HARTMANN

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 2825 4523

NICOLAI@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 12.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 8.500 DKK
BOLIGAREAL 120 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE E
EJENDOMSTYPE IDEEL ANPART
BYGGEÅR/OMBYGGET 1900 / 2008
HENT SALGSMATERIALE