fbpx

Strandhagevej 15, 4583 Sjællands Odde

SOLGT

OM BOLIGEN

Gennemtænkt og visionært fritidshus på 68 m2, opført i 2022. Højt beliggende i kuperet landskab, kun 150 meter fra den naturskønne strandbred, hvor strandkål, lyng, bregner og hyben vokser frit i de fortryllende sandvolde, der har præget området siden stenalderen. I dag, en af de skønneste badestrande, hvor der hver sommer bliver opstillet en badebro til brug for områdets beboere.
Der er så mange gode grunde til at trække ud i spidsen af Sjællands nordvestlige pynt, der er kendt for sin enestående natur og kystlinjerne, som skaber de ideelle betingelser for et vidunderligt sommerhusområde.
Yderby Lyng hedder området. Havnebyen, som er beliggende tre kilometer fra dette skønne sommerhuskvarter, byder på et rigt udvalg af restauranter, indkøbsmuligheder og havnelivets altid tillokkende miljø, hvor blandt meget fiskehandleren med eget røgeri er noget særligt.
Huset består af fire "dele", der som perler på en snor er arrangeret så mødet på den ene side modtager landskabet i de mellemrum der opstår, og på den anden side enkelt og ubesværet favner det store private haverum. Resultatet er enkle rektangulære rum der mødes i et organisk sprog, der er artikuleret i smukt udførte snedker detaljer såvel inde, som ude.
Bygningen synes langt større end de 68 m2 da rum, forløb og udsyn ændres igennem hele huset og alle m2 er udnyttet helt usædvanligt godt. Snedkerdetaljer i beklædninger og indbygget inventar, store åbne dørpartier, niveauforskydninger, messinggreb og ovenlys står side om side med de smukkeste gennemlysninger, det indbyggede dampbad, gulvvarmen i hele huset under de smukke gulve, flydende overgange mellem inde- og ude og den omkringliggende spektakulære botanik. Alt er fuldkommen gennemtænkt - og intet syntes hverken for meget eller for lidt!
Haven er anlagt med gammel smuk beplantning, terrasseområder med grønne granitfliser og varierede haverum, der åbner grunden op mellem sol og skygge, mellem opholdssteder, bålsted og udsigter til vandet.
Alt godt er der at sige om dette sted, som også er en hyldest til tegnestuen POINT Arkitekter, der blev hæder-rost for husets typologi ved deres soloudstilling på Dansk Arkitektur Center i 2018.
~

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 68 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 2022 /