fbpx

Strandgade 24B, 1.tv., 1401 København K

11.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Pragtlejlighed på 128 m² (BBR) i den historiske Cort Adelers Gård, beliggende stille og tilbagetrukket. Et arkitektonisk mesterværk opført af Grev Jens Sparre i 1623, siden ombygget og ført frem til moderne tid - og siden elsket som en hjørnesten af vores kulturarv.

Christianshavn er af utallige elsket for sin bygningsmasse og sin særlige stemning, og essensen af det elskelige består i sin mest levende form netop i denne skønne bolig.

Det er lykkedes sælgeren at skabe et moderne hjem i sjældent smukke arkitekturhistoriske rammer. Et levested, der inviterer det moderne bymenneske til at stornyde hverdagen i et af de fineste byhuse, bygget på et mere end firehundrede år gammelt fundament, passet og plejet med den nødvendige respekt. Med fineste grad af raffinerethed fordeler lejligheden fire værelser med entré til opholdsstue, spisestue, to soveværelser, badeværelse med brus og smagfuldt køkken udført af Handcrafted Interior. Udover køkkenet fra Handcrafted Interior, indeholder lejligheden flere snedkerløsninger fra Snedkeriet KBH, såsom de særlige indbyggede skabe i soveværelset, radiatorskjulere og bænken med skoskuffer i entreen. Alt i fin balance mellem ejendommens oprindelige detaljer og nutidens krav til boligkomfort.

Her er højt til loftet - her er uendelige fortællinger med rødder tilbage til Christians IV's storhedstid - og her har der været levet generationer af liv, der hver især har sat sine mærker og givet stedet dets vidunderlige stemning. Nogle helt særligt fine karaktertræk, der ikke kan arrangeres eller tilkøbes på bestillingslisten - kun tid, omsorg og sanselighed kan få denne stemning til at spire i en bolig. Og det er netop dét, som denne bolig omsværmes af: sin tid, omsorg og sanselighed.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 11.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 5.445 DKK
BOLIGAREAL 128 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1623 / 1960
HENT SALGSMATERIALE
TILMELDING TIL ÅBENT HUS