fbpx

Stjernevang 3, 3630 Jægerspris

SOLGT

OM BOLIGEN

Sommerhusidyl i 1. række til Jægerspris Bugt, i første række til fabelagtigt fiskeri og i første række til et fritidsliv, som man næsten kun tør at drømme om. Dette sted er ikke kendt af mange, og dem som har opdaget det, gør hvad de kan for at bevare hemmeligheden for sig selv. Det er en del af stedets fortælling, at man lidt har det for sig selv.

I læ af de naturskønne skov- og engarealer, der ligger i forlængelse af det magiske Jægerspris Slot, Slotsparken og den hyggelige Jægerspris By. Med 180 graders udsigt til bugtens uendelig smukke kyststrækning, hvor siv, strandroser og markblomster kæmper om at gøre sig til inden vandkanten og det betagende møde mellem hav og himmel tager al opmærksomheden. Her er så uendeligt smukt.

Husets 69 m2 (BBR) er indrettet med entré til alrum med funktionelt og charmerende køkken, spisestue med brændeovn og opholdsstue, hvorfra der er udgang til stor syd-øst-vest vendt terrasseområde. Desuden skabsgang til badeværelse med brus. 1. salen er indrettet med repos til et hyggeligt disponibelt rum og der oplagte muligheder for at etablere en hems over alrummet, som kan give plads til yderligere disponibel plads i huset.

Sideliggende bygning der er indrettet som vinterhave med terrasseområde orienteret mod haven, anneks med to sovepladser og brændeovn og garagebygning med god plads til opbevaring.

Dette sted er ganske enkelt noget ud over det sædvanlige.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 69 m2
VÆRELSER 2
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE SUMMERHOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1966 / 1972