fbpx

Sortedam Dossering 79A, 4., 2100 København Ø

SOLGT

OM BOLIGEN

Herskabslejlighed med altan i første række til Sortedams Sø. Perfektioneret elegance cementeret ned i hver eneste af lejlighedens 178 m2 (BBR). Det er en heftig omgang. Kompromisløst. Det er skabt med en livsnerve, en energi og et internationalt temperament der placerer denne bolig på den absolut øverste hylde.

Ejendommen er opført i 1898 og repræsenterer elegant tidens fine arkitektoniske formsprog – en stil og en stemning af bevidst æstetisk forståelse, som gennemsyrer lejlighedens delikate interiør i alt fra smukke paneler, stuklofter, fyldningsdøre og fine gulve. Udsigten fra lejligheden er enestående og lyset fra de sydøstvendte vinduer er intet mindre end forrygende. Et betagende sceneri åbner sig op midt i Københavns ultimative skønhed, der lyser frem som et bagtæppe dekoreret af byens skønne søer, historiske ejendomme, de ikoniske spir og tårne – meget af dét, der er med til at gøre København til noget helt særligt. Her er luft, lys og et vidunderligt himmelkig. Her er man midt i det skønneste af Østerbro, og samtidig tæt på offentlig transport, Metroen ved Trianglen og alverdens gode indkøbssteder.

Indretning: Entré med garderobeplads. Herfra adgang til lejlighedens to stuer én suite med udsigt udover søen - opholdsstue med altan og spisestue med pejs. Smagfuldt snedkereret køkkenalrum, fordelingsgang til tre soveværelser, stilrent badeværelse med vaskefaciliteter og gæstetoilet.

En fuldendt lejlighed for de fleste af de få, der har mulighed for selv at vælge, hvor man vil bo. Det er som om man har taget en lille bid af Paris og krydret det med en nordisk lethed. Og resultatet taler for sig selv - élégance parfaite!

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 178 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1898