fbpx

Sortebakken 5B, 3220 Tisvildeleje

SOLGT

OM BOLIGEN

Suverænt beliggende sommerhus i Tisvildeleje på i alt 140 m2 (BBR) – orienteret mod Tisvilde Hegn og med udkig til vandet fra en naturskøn, højtliggende og kupperet grund på 1.350 m2.

Hovedhuset (140 m2) er opført i 1911 og består som en historisk perle for området, hvor dets arkitektoniske formsprog og dets fine detaljer i interiør og rum vidner om en delikat forståelse for balancen mellem nærhed, samvær og luksus. Fra alle steder i huset er der lange kig ud over grunden med Tisvilde Hegn som bagvedliggende kulisse. Hvert rum har sine fine særpræg, og overalt – både inde og ude - er der skønne opholdssteder, som på alle tidspunkter af dagen tillader plads til solen, horisonten og de omkringliggende naturskønne omgivelser.

Indretning: Entré til stor opholdsstue/spisestue med brændeovn i åben forbindelse med mindre hjørnestue og udgang til det skønneste solbeskinnet terrasseområde. Fra spisestuen er der adgang til charmerende og funktionelt indrettet køkken med viktualierum og spiseplads. Lækkert indrettet badeværelse med kar og brus. Desuden veldisponeret mindre kælder. 1. salen er indrettet med fire hyggelige soveværelser – hvert rum med sine fine detaljer. 

Denne ejendom henvender sig til den pladskrævende familie, som ønsker en kulturhistorisk ejendom med en af de absolut bedste beliggenheder i Tisvildeleje – tilpas trukket tilbage fra hovedgadens liv, og samtidig med en suveræn udsigt til Tisvilde Hegns evige skønhed og mødet mellem hav og himmel ude i horisonten


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 140 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE SUMMERHOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1911