fbpx

Sofievej 23, 2900 Hellerup

50.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Enestående villa på en af Hellerups absolut mest attraktive adresser. Ejendommen er opført i 1896 som atelier og privat herskabsvilla til kunstmaler Paul Fischer . Siden er villaen gennemgribende renoveret af sælger, der med en utrættelig kompromisløshed har skabt en ærefuld hilsen til stedets oprindelige bygherre.

Alt er udført i absolut særklasse, og alt er skabt med tanke på, at dette sted med rimelighed kun fortjener at blive dekoreret med de fineste ædelsten fra særligt beskattede håndværksmestre og kunsthåndværkere. Ejendommen blev opført som atelier og prestigeejendom og består i dag som sig selv, ført ind i moderne tid, som en hyldestsang til den kraftpræstation, der blev begået af kunstneren selv.

Adressen behøver vel ikke megen opmærksomhed i beskrivelsen - den taler sit eget eksklusive sprog, sendt fra hjertet af Hellerup. Blandt ligesindede villaer, stille trukket tilbage og alligevel lige om hjørnet fra Strandvejens utallige udbud af skønne butikker, Hellerup Havn med sit maritime miljø i særklasse, de vidunderlige badestrande mod Øresund, skoler, gymnasier og alt, hvad en familie med eller uden børn kan ønske sig.

Villaen forener to imponerende elementer til en helstøbt oplevelse af luksus, henholdsvis det store atelier, som består vel så originalt, man kan tænke sig(!), og husets mere forventelige indretning med stuer, eksorbitant elegant køkken-alrum, soveværelser og badeværelser. I tillæg udgang til altaner og tagterrasse, elegant glastilbygning, der forener stueetagen med husets 1. sal, og en velindrettet underetage med teenagerafdeling, vinkælder, bryggers og ekstra køkkenfaciliteter.

Haven byder på adskillige haverum, terrassearealer, smukke stenbelægninger og isoleret dobbeltgarage.
Det er en helt særlig, meget sjældent udbudt godbid for de seriøst sultne liebhavere. Et hjem, der på alle måder er mere end fire vægge med tag over. Dette er kulturhistorie fra øverste hylde, materialiseret i en fabelagtig villa, der ikke tåler sammenligning med ret meget andet i dette kongerige.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 50.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 12.997 DKK
BOLIGAREAL 289 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1896 / 1992
HENT SALGSMATERIALE