fbpx

Skaus-Ager 24, 3250 Gilleleje

1.995.000 DKK

OM BOLIGEN

Fritidshus i naturskønt område!
~
En lille times kørsel fra København findes et lille gemt sted, midt i et ældre roligt sommerhusområde, gemt væk fra vejen, gemt væk fra indkig med marker som foranliggende kulisse, på en 1900 m2 stor flot grund. I kystbyen Gilleje beliggende nær Sjællands nordligste punkt, i nærhed til strand, vild natur og det maritime liv på havnen i det gamle fiskerleje. Her er lys og luft og en stemning af nærvær og lethed. Her mærkes. Her findes ro. Her nydes! Huset er istandsat i 2019 af dets nuværende ejere.
~
Indretning: Rummeligt køkkenalrum som er husets absolutte hjerte med udsigt og udgang til have, marker og den nyanlagte terrasse der strækker sig rundt om huset på to af dets sider, alrummets store skydedøre inviterer ud under åben himmel - inde- og udeliv flyder sammen her på grunden! Fordelingsgang til badeværelse og tre værelser. Endvidere udhus med køkkenbord, værksted og disponibelt rum. Carport på 15m2 (BBR).
Grunden består i dag som naturgrund, forenden af grunden bugter en smuk å, her ved denne å drages du mod naturens foranderlighed, horisonten og markerne. Her hersker naturen. Nuværende sælger ejer nabogrunden som en kommende køber får mulighed for at købe med såfremt man ønsker endnu større grund.

~
Et ideelt fristed for velsagtens de fleste som sætter pris på det umiddelbare, det nære og den ro naturen kan give os, følelsen af at "det kan vente til i morgen", følelsen af nærvær.

KONTAKTPERSON

NICOLAI HARTMANN

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 2825 4523

NICOLAI@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 1.995.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 2.061 DKK
BOLIGAREAL 62 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1969 / 1983
HENT SALGSMATERIALE
TILMELDING TIL ÅBENT HUS