fbpx

Skånjevejen 12, 3390 Hundested

SOLGT

OM BOLIGEN

Suverænt beliggende sommerhus i 1. række til Kattegat i det vidunderlige Kikhavn. Kendt for sine magiske strande, sin kuperet kystlinje og ikke mindst et sommerhusliv ud over det sædvanlige. Området er i senere tid blevet løftet til nye højder, hvor blandt andet den nærtliggende Hundested Havn er blevet et naturligt tilflugtssted for gourmeter og det store opland, der ønsker sig en slentretur i det alsidige havnemiljø.
Ejendommen er opført i 2006, og fremstår som en moderne rentegning af et klassisk fiskerhus. Et enkelt formsprog, en enkel opbygning efter enkle principper om at bo fantastisk. I sin form kan det vel ikke blive meget mere enkelt - og det er netop kernen i stedets helt enestående fortræffeligheder.
Udsigt så langt øjet rækker - mod den endeløse horisont, mod strandens bugtede landskab med den skulpturelle bølgebrydere og deres lommer, hvor man kan bade i noget nær det skønneste vand, vi kan tilbyde i dette land. Og lige om hjørnet ligger det naturskønne område med Skodsbjerg Fyr og det ikoniske Knud Rasmussens Hus, mens man i cykelafstand når Hundested Havn og Ullerup Skov.
Indretning: Entré til stort alrum, der fordeler funktionelt indrettet køkken med spisestue og opholdsstue med brændeovn - det hele med udgang til det omkringliggende terrasseområde - i ét med haven, som ligger højt løftet for Kattegat, der virker som et spektakulært baggrundtæppe for hele sceneriet. I hver side af huset er der indrettet soveværelse med hvert sit tilknyttet badeværelse med brus og toilet.
Sideliggende anneksbygning der er indrettet med bryggers og isoleret alrum.
Dette er et enestående sommerhus, i et smukt arkitektonisk formsprog, med en enestående beliggenhed, der smukt fremhæver det mest enestående af vores smukke land.
~

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 96 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 2006 /