fbpx

Sejlet 25, 4793 Bogø By

SOLGT

OM BOLIGEN

Her bydes fra første øjekast til hygge, samvær og uforglemmelige øjeblikke i solnedgangen. På den bedste placering på Bogø ligger dette skønne turkise hus på 98 m2 (BBR) med den smukkeste udsigt.

Bogøs historie går helt tilbage til bondestenalderen, og øen er en lille perle med masser af historie og aktiviteter for hele familien. Her findes den autentiske ø-stemning blot én times kørsel fra København, hvilket gør dette sted helt specielt.

Huset blev opført i 1994, og det faktum, at boligen kun har været ejet af sælgeren selv i den periode, beskriver meget godt, hvor dejligt det er her. Uanset hvor man befinder sig på grunden, kan man ikke undgå den 180 graders uforstyrrede udsigt over Grønsund, hvilket udgør hele grundlaget for at bo her. Her kan man nyde mange dage med udsigt til M/F Ida, et træskib fra 50'erne, der passerer flere gange dagligt hele sommeren. Alt i mens er et dyb i poolen også en mulighed.

Indretningen består af en entré i åben forbindelse med køkken-alrum og stue med direkte adgang til den store terrasse. I den ene ende af huset findes der 2 gode værelser, et bryggers og et badeværelse. Derudover er der et skønt udhus, der er opdelt i 2 disponible rum. Til huset hører også en garage og et værksted.

Her udbydes et sommerhus midt i de smukkeste omgivelser - tæt på vandet. Et dejligt og nærværende familiested.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 98 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1994 / 1997