fbpx

Sankt Thomas Alle 10, 4.th., 1824 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Solbeskinnet penthouselejlighed på 205 etagemeter med mulighed for, at skabe et suverænt hjem på toppen af Frederiksberg C.

Midt mellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé - orienteret mod øst og vest, hilser denne mulighedsrige lejlighed livet velkommen. Ejendommen er opført i 1914 og vidner om en storhedstid i vores arkitekturhistoriske arv. I lejligheden får den næste ejer lov til at lade kreativiteten tage over og gøre lejligheden til deres helt egen; at færdiggøre dette fantastiske lærred med deres egne penselstrøg og ideer for, at fuldende stedet og lade det leve op til dets fulde potentiale. Det gamle køkken og bad er afmonteret og hér er gjort klar til den næste ejer, til at få det som ønsket.

Indretning: Entré til fordelingsgang som giver adgang til lejlighedens stueplan, hvor de tre rum kan indrettes som soveværelser/stuer. Fra begge sider er der udgang til altan. Herudover stort rum, hvor der oplagt kan etableres badeværelse. Elegant trappeløb til 1.sal som består af stort køkken alrum og ekstra toilet. Trappe til 2.sal som byder på 32 m2 disponibelt rum som kan indrettes efter behov.

Lejligheden henvender sig til det pladskrævende par eller familien, som ønsker at bo i en udsigtslejlighed hævet over byen, på en af Frederiksbergs mest populære adresser.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 173 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1914 /