fbpx

Rosenørns Allé 68, 2., 1970 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Ekstraordinær herskabslejlighed på 147 m2 (BBR) med herlig solbeskinnet beliggenhed på Frederiksberg C - midt mellem Landbohøjskolens skønne have, Forum Metrostation og de ikoniske Søer, som skaber et naturskønt bælte igennem indre København. Ejendommen er opført i 1906 og repræsenterer nogle af de fineste træk i vores klassicistiske arkitektur – et formsprog og en elegance, som utrætteligt udfolder sig i lejlighedens myriade af elegante detaljer. Stuklofter, paneler, snedkerlavet lysninger og smukke gulve, danner rammerne om boligens herskabelige rumligheder.

Hér er højt til loftet på mange måder – og det har der altid været. Et skatkammer af fortællinger, som har skabt indledningen til et eventyr, der nu står over for et generationsskifte. Nye kapitler skal skrives til, og det er så indlysende klart, at de kommende ejere har de allerbedste betingelser for at skabe sig et ypperligt hjem her.

Indretning: Entré til lejlighedens to store en suite-liggende herskabsstuer, med nordvendt altan i den ene og sydvendt karnap i den anden. To skønne soveværelser – det ene med skabsvæg og begge med fransk altan mod syd. Mindre fordelingsgang, hvorfra der er elegant indrettet badeværelse med brus, gæsteværelse/børneværelse og stilrent moderne køkken med mindre spiseplads.

Dette er en lejlighed ud over det sædvanlige. Et hjem fyldt med fortællinger og en bolig, som synes ideel til alle fra det pladskrævende par eller til familien.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 147 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1906