fbpx

Rolfsvej 4, 4792 Askeby

SOLGT

OM BOLIGEN

Charmerende sommerhus på 66 m2 (BBR) kun få hundrede meter fra stranden i det naturskønne Hårbølle.

Ejendommen er opført i 1966 og fremstår autentisk og smagfuldt indrettet med stor respekt for husets oprindelige formsprog. Et velproportioneret familiested med fokus på fællesrum, hvor de store vinduespartier tillader et vidunderligt kig ud over den skrående grund. Fra det store alrum er der udgang til det sydvendte terrasseområde, som skaber en flydende overgang mellem inde- og uderum. Huset ligger højt placeret på en 2.052 veldisponeret grund med fint anlagt have og gammel beplantning – og for enden af haven, over vejen, er der anlagt en sti, som fører direkte til vandet.

Indretning: Entré til forstue/værelse med husets smukke originale skabsvæg. Mellemgang til badeværelse, stort alrum som fordeler spisestue og opholdsstue i åben forbindelse med funktionelt indrettet køkken. Desuden to skønne soveværelse.

Møn er noget ganske særligt, især Vestmøn, der har en særdeles kreativ ånd, hvilket har tiltrukket kunstneriske personligheder. Særligt i 70´erne flyttede mange kunstnere til Askeby/Hårbølle, og i dag er det deres efterkommere og ny-tilflyttede kunstnere, der bærer denne identitet videre.

Havnen byder på et rigt sejlerliv, en café og i sommerhalvåret er der små koncerter ved vandkanten, ligesom området byder velkommen til en lille musikfestival, yogaretreats og andre rekreative tilbud.

Hér udbydes et stilsikkert sommerhus midt i de skønneste omgivelser – tæt på vand og tæt på skov. Et dejligt og nærværende familiested - og et område, hvor der er noget for alle.OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 66 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE SUMMERHOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1966