fbpx

Rågelejevej 79, 3210 Vejby

SOLGT

OM BOLIGEN

Enestående sommerhus i Vejby. Opført efter tegninger skabt af en drøm om et moderne feriested ud over det sædvanlige. Højt til loftet på alle måder. Skønt beliggende få hundrede meter fra Kattegat, tæt på indkøb, lige om hjørnet fra de skønneste strande og i cykelafstand fra det naturskønne Tisvilde Hegn.

Det nuværende hus blev opført i 2019, og der er ikke gået på kompromis. Drømmen har fået lov til at blive udlevet - og det er lykkedes at skabe et feriested til den pladskrævende familie, til venner og fester. Placeret i en lysning mellem gammel, smuk beplantning orienteret mod syd og vest er der her skabt de ideelle rammer for et feriested med luft, lys og privathed.

Husets stueplan på 154 m2 (BBR) er indrettet med entré til et enormt alrum, der fordeler opholdsstue med sydvendt karnap, spisestue og funktionelt indrettet køkken. Der er adgang til stort terrasseområde med pool mod sydvest, til hems, hvor der er indrettet en skøn soveplads, til bryggers og mod øst tre soveværelser - det ene med adgang til eget badeværelse med ovenlys over den store bruseniche. Vidunderligt. Fra entréen er der desuden adgang til yderligere et badeværelse med brus og sauna. I kælderen på 40 m2 er der indrettet et hobbyrum og en hjemmebiograf.

Pool og sauna. Over fire meter til loftet! Fantastisk lysindfald. Gennemlysninger. Lange kig - inde og ude. Sol på terrassen om morgenen, middag og aften. Sol i haven om morgenen, middag og aften. Udebruser. Yderligere et separat gæsteværelse/depotrum på husets nordside. Trukket tilbage fra trafik og hverdagens hektiske liv. Trukket frem mod lyset, ind i ferietiden og midt på en af de skønneste beliggenheder i Nordsjælland. Skabt af en drøm om at leve i nutiden. Bygget på erfaringer fra fortiden og forenet her - lige her!

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 169 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1936 / 2019