fbpx

Pilekrogen 9, 4583 Sjællands Odde

SOLGT

OM BOLIGEN

Charmerende fritidshus på 68 m2 ved Griben i anden række til vandet. Der er så mange gode grunde til at trække ud i spidsen af Sjællands nordvestlige pynt. Yder Lyng hedder området. Havnebyen, som er beliggende cirka tre kilometer fra dette skønne sommerhuskvarter, byder på et væld af skønne restauranter, indkøbsmuligheder og havnelivets altid tillokkende miljø.

Grundet områdets naturrigdom har man siden 1800-tallet og frem til begyndelsen af 1970-erne udskibet store mængder af sten, som er blevet anvendt til forskelligartet anlægsarbejder rundt om i landet – hvor pynten i dag er kendt for sin enestående natur, kystlinjerne mod øst og vest, som skaber de ideelle betingelser for et vidunderligt sommerhusområde.

Huset hér ligger i anden række til de smukke vestvendte badestrande med de mest eventyrlige solnedgange og et øjebliks kørsel fra Mols-Linien med forbindelse til Aarhus og Ebeltoft.

Indretning: Entré til køkken og badeværelse. Stort alrum, som fordeler opholdsstue og spisestue, hvorfra der udgang til overdækket terrasseområde, der ligger i niveau med herligt have på 1.216 m2. Desuden tre hyggelige soveværelser og sideliggende anneksbygning på 12 m2 som er indrettet med to sovepladser.

Et godt sommerhus med god rumfordeling, i et godt kvarter med gode strande, god natur og alle gode muligheder for at skabe et mere end godt fritidsliv hér.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 68 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE SUMMERHOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1962