fbpx

Nygårdsvej 20, 3.tv., 2100 København Ø

SOLGT

OM BOLIGEN

Andelslejlighed. Enestående lejlighed i to plan på 108 m2 (BBR) med privat tagterrasse. Midt i Komponistkvarteret, midt i byens puls, mellem fortællinger om det levende liv og midt i utallige spændende møder mellem den klassiske og moderne arkitektur. I nærhed til Metro, S-tog og naturskønne steder, hvor i flæng kan nævnes Fælledparken, Svanemøllehavnen, Kastellet og byens historiske haver.

Tæt på Nordhavn, tæt på den skønne badestrand i ved Svanemøllebugten og tæt på alle byens generøse tilbud, som man let kan cykle eller gå til.

Ejendommen er opført i 1876. Dekoreret med et utal af de fineste detaljer. Lejligheden er totalrenoveret i 2014 med synligt bindingsværk, et imponerende lysindfald og ideel rumfordeling, hvor man vel med rimelighed kan fremhæve lejlighedens alrum med loft til kip og et dragende lysindfald fra vinduer på tværs af boligens to plan.

Lejligheden er indrettet med funktionelt køkken, stort badeværelse med brus og alrum/spisestue en suite med opholdsstue. To værelser - det ene på 3 sal og det andet på 4. sal, hvorfra der er udgang til den solbeskinnet tagterrasse.

En skøn indflytningsklar lejlighed, der ud over det sædvanlige imødekommer en boligkomfort for alle, der ønsker at bo centralt på Østerbro. Mulighed for parkering og egen garage i lukket gård.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 108 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE ANDELSBOLIG
BYGGEÅR/OMBYGGET 1876 /