fbpx

Nørregade 24A, 2.tv., 1165 København K

8.795.000 DKK

OM BOLIGEN

Smagfuldt gennemrenoveret citylejlighed på 103 m2 (BBR) i historisk ejendom opført i 1842 med adgang til fælles tagterrasse.

Midt i en af Københavns ældste bydele, tæt på nogle af byens fineste og mest naturskønne grønne områder som Kgs. Have, Ørstedsparken, søerne og kun fem minutters gang til havnefronten og havnebadet. Tæt på Strøgets liv og tilbud. Tæt på enhver bygning i det gamle København og tæt på al den mægtigste historie om nye og gamle dage, man kan forestille sig.

Ejendommen er beliggende lige ved Torvehallerne, Nørreport Station og centrums uendelige udbud af forretninger, caféer og restauranter. Og dette til trods hersker her en særlig fin tilbagetrukket stilhed og en stemning af privathed, som ellers er kvarteret ulig. Lige her midt i byen synes den hektiske stemning at finde sin ro. Lige her mærker man intuitivt en stemning af at være centralt til stede - på sine egne præmisser.

Baghuset har igennem årene været rammerne for et bryggeri, systuer for Daells Varehus. I 2005 blev ejendommen omdannet til attraktive ejerlejligheder - alle med elevatoradgang til fælles tagterrasse.

Lejligheden er indrettet med stort alrum, der fordeler entré/garderoberum, smagfuldt snedkerkøkken af Tage Andersen, spisestue og opholdsstue. Dertil to soveværelser - begge med indbyggede skabe også udført af snedker Tage Andersen, og lækkert indrettet badeværelse med brus og vaskefaciliteter.

Lejligheden fremstår moderne og luksuriøst indrettet - ideel for det pladskrævende par, der ønsker en indflytningsklar bolig og en hverdag midt mellem byens historiske ejendomme og tidens attraktive udbud af alt, hvad hjertet begærer.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 8.795.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 6.786 DKK
BOLIGAREAL 103 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1842 / 1976
HENT SALGSMATERIALE