fbpx

Nørre Søgade 9A, 5.tv., 1370 København K

10.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Sjældent udbudt penthouselejlighed i første række til Søerne i København - lige på hjørnet af stikvejen til Hotel Kong Arthur, lige midt mellem syd- og vest pilen på kompasset og lige ved Nansensgade, Ørstedsparken og København K's grænse til Nørrebro. Lige hér oppe på 5. sal er der stille, uden at være kedeligt - og lige hér bliver vi hævet op mod himlen, op til et mageløst udsyn ud over søerne og til lyset, der ugeneret får lov til at strømme ind i boligens transparente rumligheder.
 
Lejligheden er gennemgribende renoveret til en moderne bolig, der i enhver henseende fremstår kompromisløst udført. De fineste tanker om et vidunderligt hjem har fået lov til at leve hele vejen igennem den omfattende ombygning - og det er lykkedes at skabe et sublimt hjem, der elegant balancerer mellem et fuldendt formsprog og moderne boligkomfort. Et værk, der fortjener opmærksomhed rettet mod både helhed og detaljer - og et levested, der vel med rimelighed ikke kan sidestilles med noget andet sted.
 
Lejligheden er indrettet som en storslået citylejlighed for et par, men kan let opdeles til at indeholde i hvert fald ét soveværelse mere i hjørneværelset mod sydvest - altså, i tårnværelset med det bladguldsbeklædt hvælvet loft. I dag fremstår lejligheden som et stort åbent alrum med moderne indrettet køkken, adskilt soveværelse orienteret mod øst med tilknyttet badeværelse med brus og walk-in.
 
Et mesterværk, der med al rimelighed fortjener at blive hyldet for sit mod, sin kompromisløshed og sin viljestyrke til at være sin egen art midt i et landskab af Københavns fineste naboer, i øjenhøjde til byens tårne og spir, i øjenhøjde med horisontens lange kik og i øjenhøjde med spektakulære dele af livets beruselse.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 10.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 6.951 DKK
BOLIGAREAL 128 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1882 /
HENT SALGSMATERIALE
TILMELDING TIL ÅBENT HUS