fbpx

Nordre Strandvej 34, 3250 Gilleleje

15.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Stilsikker villa på 225 m2 (BBR) i første række til Øresund, lige vest for Gilleleje Havn, lige ved grænsen mellem Kattegat og Øresund og lige nær det nordligste punkt på Sjælland. En beliggenhed ud over det sædvanlige i første række til et liv ved vandet.

Huset er tegnet af Ole Hagen, opført i 1949 og været i sælgers families eje siden. Oprindeligt opført som strandvilla og alle dage anvendt som sommerfristed. Huset er opført med alle ønsker om at skabe rammerne for det skønneste liv ved vandet, og i en form, og af materialer, der tåler stedets nærhed til vind og vejr.

Enkelt anlagt have med de skønneste rumligheder, udsigtsterrasser og overdækket terrasseområder - det ene med udepejs, et andet i direkte kontakt med Øresund og et tredje orienteret mod haven. Skønt anlagt orangeribygning, der forbinder haverummet med udsigten til havet og yderligere en garagebygning med sideliggende værksted.

Huset er indrettet med entré, hvor der til den ene side er adgang til stort stue- alrum, som ligger i åben forbindelse med vidunderlig hjørnestue mod vandet og spisestue, derlægger sig op ad funktionelt indrettet køkken. Herfra adgang til bryggers og udgang til østvendt terrasse. Husets anden del er indrettet med fire skønne soveværelse og to badeværelser. Dertil underetage som er indrettet med vaskekælder, vektualierum og værksted/fyrrum..

En ejendom med en beliggenhed i særklasse og en funktionel planløsning, der skaber plads til den store familie, fester og gæster. Her et de ideelle rammer for at skabe et fristed ud over det sædvanlige - javist, det skal opdateres til moderne standard, men rammerne har et enestående potentiale for en ejendom på absolut øverste hylde.
Ejendommen er uden bopælspligt. Bopælspligten indtræder ved tilmelding af folkeregisteradresse på ejendommen.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 15.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 16.285 DKK
BOLIGAREAL 225 m2
VÆRELSER 9
ENERGIMÆRKE F
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1949 /
HENT SALGSMATERIALE