fbpx

Nonnebakken 4, 3300 Frederiksværk

SOLGT

OM BOLIGEN

Midt i det charmerende Lille Kregme, i 5. række fra Roskilde Fjord, i gåafstand fra den livlige Frederiksværk Havn og i cykelafstand fra adskillige naturskønne områder. Fritidshuset er opført i 1958 og består som et velholdt og autentisk fristed fordelt over to bygninger på henholdsvis 36 m2 og 17 m2 - overalt med fine detaljer, hyggelig stemning og ikke mindst med fed energi!

Hovedhuset på 36 m2 (BBR) er indrettet med stort alrum, der fordeler køkken med spisestue og opholdsstue med brændeovn - fra både køkken og stueside er der udgang til omkringliggende overdækket terrasseområder. Desuden sydøst vendt soveværelse med plads til dobbeltseng. Via det store overdækket sydvestvende terrasse er der adgang til sideliggende anneks på 17 m2 (BBR) der er indrettet med yderligere et stort soveværelse og badeværelse med brus.

Den store have stråler med sin gamle smukke beplantning, græsplæne, buske, sommerblomster og udebruser - og som et skønt appendiks er der et lille træhus - oplagt at indrettes med en ekstra "udendørs soveplads".

Dette er et fristedets levested. Et vidunderligt sommerhus, hvor der er plads til at skulderne kan falde ned, hvor familien kan være sammen, og hvor inde- og udearealer flyder sammen til ét værested. Og man kan være tæt sammen - og man kan være sammen i fællesskab, uden at man hele tiden behøver at være i hinandens sfære.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 36 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1951 / 1958