fbpx

Nakke Østvej 34, 4500 Nykøbing Sj

SOLGT

OM BOLIGEN

Naturskønt fritidslandbrug med godt 6 hektar billedskøn grund midt i Nakkehage, mellem Nakke Øst og Nakke Vest, få hundrede meter fra den spektakulære kyststrækning ud til Isefjord, op ad skov, i ét med det bugtede landskab beklædt af raps, hvede og byg, omkranset af valmuer og tusindvis af smukke sommerblomster, frugttræer, roser og hyben. Hestefolde, plantager og markernes markante afgræsninger lægger sig ind i landskabet, som et autentisk vidnesbyrd om Danmark som landbrugssamfund. Om en tid, hvor ting i højere grad foregik på naturens præmisser og ikke mindst om et eventyr, der først og fremmest handler om at leve i ét med naturen, med årstiderne og om at have vingerne foldet ud i den friske luft. Midt i et levende landskab beriget med et fantastisk fugleliv og omvandrende vildt. I cykelafstand fra Rørvigs idylliske landsbyliv, badestrandene og havets fristelser. I tilpas afstand fra det pulserende liv, i tilpas afstand til hovedveje og i tilpas nærhed til, at man ikke er mere isoleret end lige nøjagtigt, hvad man ønsker sig. Dette sted er et eventyr, der handler om frihed, om natur og at udleve kapitler af sit liv, der handler om andet end Cafe Latte, trafikstøj og Strøgvandringer.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1900 og siden tilbygget, således at den i dag består af to huse på henholdsvis 236 m2 og 137 m2 sammenbygget med en staldbygning og yderligere carport med indbygget udhus. Hvert af de to større huse er indrettet som traditionelle gårdhuse med god lofthøje, åbne rumligheder og adskillige værelser. I rimelighed bør nævnes at specielt det ene hus trænger til istandsættelse, ligesom den midt liggende staldbygning gennemgribende skal renoveres.

En suveræn ejendom til det pladskrævende par eller store familie, eventuelt på tværs af generationer, der ønsker at kombinere bolig med erhverv – og som drømmer om at udleve et eventyr, der handler om natur, heste, hobby landbrug, solskin og regnvejr. Om at leve i ét af landets smukkeste områder, og om at være i ét med naturens kræfter og om skønheden i at balancere menneskets altid iboende behov for kultivering. For stedet fortjener at blive plejet og stedet fortjener et skifte, hvor en ny familie kan udleve sine drømme og skrive nye kapitler til dette magiske steds historie.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 236 m2
VÆRELSER 10
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE LEISURETIME_FARM
BYGGEÅR/OMBYGGET 1900 / 2003