fbpx

Møllevangen 14, 3480 Fredensborg

SOLGT

OM BOLIGEN

Villa på 212m2 (BBR) beliggende på naturskøn grund i 1.række til Esrum Sø. Huset ligger højt placeret på en knap 5000 m2 kuperet grund med smuk og vild plantning - i nærhed til skov, himmel og lys. Her kan livet mærkes! Ejendommen er opført i 1905 og nænsomt renoveret i en kompromisløs stræben efter, at ære stedet oprindelig arkitektoniske formsprog, dets oprindelige detaljerigdom og gode solide materialer og et uderum skabt til, at lade inde- og udeliv flyde sammen, året rundt. Her er der lys og højt til loftet.

Indretning:
Stor lys entre med gennemgående kig gennem stueetagens to længer. Fra entre gang til børneværelse, mellemstue med vinduer fra gulv til loft, badeværelse og kontor/børneværelse. Fra entre til modsatte længe, værelse i dag indrettet som walk-in, alrum med stort funktionelt indrettet køkken og et magisk udkig, der sætter lyset dagsordenen - og en tilstødende stue. På 1.salen findes stort forældresoveværelse/master bedroom med udgang til stor terrasse og badeværelse. Foran ejendommen er der lagt en smuk rødstensterrasse. Haven er et mekka af plantning! Her er der plads til leg, ro og nydelse, fester og store middagsselskaber for flere generationer. Midt på grunden, ned mod søen, står i dag to små "badehuse" som trænger til en kærlig hånd - men får de det, vil de helt afgjort fuldende grundens, i forvejen ekstraordinære indbydende, udelivs indretning. Fortsætter man videre ned mod søen, gennem et mindre skovareal, findes der to bådebroer, som deles af fire ejendomme. Her kan man have sin båd eller kajak liggende og svømme en tur i den rene sø. Et enestående sted, tæt på natur og kultur, tæt på indkøb, daginstitutioner, skoler og en kun en køretur fra København.

Dette sted henvender sig til det særdeles pladskrævende par eller familien, der ønsker at leve naturskønt i symbiose med lys, luft og skiftende årstider, i tæt nærhed til alle hverdagens fornødenheder.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 212 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1905 / 1971