fbpx

Meinungsgade 16, 4.th., 2200 København N

SOLGT

OM BOLIGEN

Veldisponeret og delevenlig lejlighed på toppen af Nørrebros pulserende liv. En ægte citylejlighed, i vel nok den mest autentiske del af det levende Nørrebro.

Muligheden for at leve på en stille, lukket vej midt på det travle Nørrebro, med masser af himmelkig, kultur og trendy spisesteder. Bygningen er opført som arbejderbolig i 1910, hvilket afspejler sig i detaljer såsom stuk, karme og smukke plankegulve, som heldigvis har fået lov til at leve videre i lejligheden her. Med en loftshøjde på 2,8 m, er der en dejlig rumfornemmelse og et skønt lysindfald.

Til den investerende og fremtidsinteresserede køber bør det nævnes, at der ligger et projekt til godkendelse hos kommunen, hvor der bliver mulighed for at købe ca. 20 m2 af loftet til en yderst fordelagtig pris og udvide dette til lejligheden her. I projektet er der også en sydvestvendt altan. Spørg efter yderligere materiale om projektet, som er godkendt af ejerforeningen, og der er allerede lavet udkast til købsaftale af loftrummet.

Boligens plantegning fordeler entré til funktionelt indrettet køkken og 2 værelser/stuer, hvilket gør den til en suveræn delelejlighed og ideel til parret eller singlen. Desuden badeværelse.

Det perfekte forældrekøb eller førstegangskøb i måske det mest attraktive kvarter i København på nuværende tidspunkt.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 53 m2
VÆRELSER 2
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1910 /