fbpx

Martensens Allé 4, 2., 1828 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Herskabslejlighed på 117 m2 (BBR) med altan. Sofistikeret og elegant lejlighed på en af Frederiksberg C absolut mest attraktive adresser. Ejendommen er opført i 1896 og lejligheden er de seneste år gennemgribende forandret inden for sine klassiske rammer.

To arkitekter har stået side om side og kigget mod horisonten, og givet liv til drømmene om, at skabe en moderne fortolkning af den klassiske herskabelighed. Overalt er der fine referencer til datidens arkitektoniske streg, og overalt er selv samme periodes traditionelle formsprog blevet nuanceret af en begavet leg med moderne materialer, rumligheder og farvesætninger.

Indretning: Entré til moderne og funktionelt indrettet køkkenalrum med fritstående elementer i rustfrit stål og udgang til lejlighedens altan, tre skønne stuer en suite - alternativt to opholdsstuer og soveværelse (sådan er lejligheden indrettet i dag), soveværelse med udgang til altan og smagfuldt indrettet badeværelse med brus. Højt til loftet, smukke plankegulve, stuklofter der er en kejser værdig, kombineret med moderne fortolkninger af interiør, badeværelse og køkken. Smukt lysindfald, udsigt til det store gårdanlæg fra både køkken og altan, udsyn til kvarteret stolte bygninger, der står side om side og udstrækker denne veldefineret allé mellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé.

Suveræn lejlighed til det pladskrævende par eller til den lille familie - og ekstravagant delevenlig lejlighed. Luksus i læ af det åbenlyse - kvalitet fra hjørne til hjørne med en vidunderlig lethed i sit komplette væsen, der vel med al rimelighed ikke behøver så meget længere en beskrivelse.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 117 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1896 /