fbpx

Mantziusvej 10A, 2900 Hellerup

SOLGT

OM BOLIGEN

Prisbelønnet og bevaringsværdig villa på 167 m2, med familievenlig beliggenhed i Hellerup. Ejendommen er opført i 1954 - en stiltypisk periode, der uden tvivl må stå som det ypperste inden for moderne tids arkitektoniske epoker. Siden, er huset blevet gennemgribende moderniseret og udviklet til en moderne eksklusiv familiebolig i 2006. Her er plads til familiens fællesskab og hinandens privathed, gæster, hjemmekontor - plads inde og plads ude - og bedst af alt er måske den plads, der er lige mellem inde og ude.

Dette levested er beliggende midt mellem Maglegårdsskolen, dens tilknyttede idrætsfaciliteter, Charlottenlund skov og i gåafstand til stranden ved Charlottenlund Fort. Her er stille, men aldrig kedeligt. Familier lever sammen i kvarteret, men ikke på lårene af hinanden. På alle måder er dette område noget særligt. Jeg er selv født og opvokset fem huse derfra, og har altid nydt denne lukkede lomme i Hellerup, som det mest privilegeret sted jeg kunne drømme om at være familie.

Indretning: Entré i åben forbindelse med husets store stue/køkken alrum, hvorfra der mod syd er udgang til stort solbeskinnet terrassemiljø, og mod nord udgang til mindre gårdhave. Husets fire soveværelser er fordelt over en ideel planløsning: til den ene side, er der separat forældreafdeling med moderne indrettet badeværelse med kar. Til den anden side er der tre velindrettede soveværelser samt badeværelse med brus. Desuden bryggers og opbevaringsplads.

NB.: Ejendommen er prisbelønnet af Gentofte Kommune og medtaget i bydelsatlas som bevaringsværdigt. Prisen er tildelt på grund af boligens fortræffelige ombygning og dens arkitektoniske og tidstypiske kvaliteter.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 167 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE HOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1956