fbpx

Løjesøvej 15, 3670 Veksø Sjælland

16.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Modernistisk villa i samliv med naturen

Sjældent gennemført villa for enden af Løjesøvej i Veksø , hvor man kan bosætte sig i pragtfulde og landlige rammer blot 30 minutters kørsel fra København. Huset er bygget med det klare formål at skabe en oase som modvægt til den travle hverdag. Hjemmet der giver én, en følelse af at være på ferie hver dag; Her findes en naturlig ro som udspiller sig smukt i alle fire årstider.
Det er beliggende i kvarteret "Kunstnerbyen," som opstod i 1950'erne og har huset diverse kunstnere, operasangere, malere og forfattere. Prominente navne som Asger Jorn, Johannes Larsen og Pelle Erobreren-forfatteren Martin Andersen Nexø har boet i kvarteret, hvilket kan ses i mange af husenes arkitektur, fordi de står med store panoramavinduer ud mod det smukke og fredfyldte morænelandskab.

Det var nemlig sådan kunstnerne ønskede det, og denne tanke er elegant taget med ind i dette arkitektoniske mesterstykke. Det arkitekttegnede hus blev opført i 2015 efter ambitiøse bæredygtighedsprincipper (BBR: 277 m2) og med idéen om at inddrage den omkringliggende idylliske natur, og dets placering udnytter til fulde det skrående landskab, der skifter karakter alt efter hvilken årstid vi befinder os i. Det er opført i et stramt moderne og elegant design, som i dets buede form indgår i samliv med den fredede natur med kig til Løje Sø og hestefolden fra vejens stutteri, hvor heste går og græsser og endda hilser på fra tid til anden. Haven omkranser store dele af huset og fungerer som bindeled mellem hus og landskab. Den er tegnet med ønsket om, at man igennem et panoramaview kan nyde naturlandskabet og den uhindret solnedgang, hvor fuglene søger til deres reder, og sort sol kan betragtes.

Fra husets sydvendte side udspiller der sig ligeledes et luksuriøst swimmingpoolmiljø og et åbent haverum med gamle frugt- og nøddetræer. Dette kan bevares i den nuværende facon, men muligheden for at sætte sit eget touch og løfte det til sit eget er også til stede. Det er i sandhed et studie i gennemført liebhaveri, der udover at byde på en alenlang liste af hypermoderne teknologiske og grønne energioptimerede løsninger, er en opvisning i, hvor vidunderligt et sted man kan skabe, når tilgangen er lige dele smagfuld og kompromisløs, og når helheden tænkes ind i ethvert valg - stort som småt.

KONTAKTPERSON

NICOLAI HARTMANN

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 2825 4523

NICOLAI@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 16.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 9.063 DKK
BOLIGAREAL 277 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE A2020
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 2015 /
HENT SALGSMATERIALE