fbpx

Lochersvej 14, 3100 Hornbæk

SOLGT

OM BOLIGEN

Imponerende villa på 220 m2 (BBR) i første række til vandet i Hornbæk. Fint anlagt grund på 468 m2 med suveræn beliggenhed grænsende op mod skoven på den sydlige side og vandet på den nordlige. Oprindeligt har villaen fungeret som Toldbygning, og er siden hen ombygget til en herskabelig villa, der med sine fine arkitektoniske detaljer placerer sig i den absolut øverste liga. En enestående forening af solbeskinnet rumligheder, havudsigt og en beliggenhed, der fortæller sin egen poetiske fortælling.

Indretning: Entré med trappe til husets stueetage og underetage. Fra gangen i stueetagen er der til den ene side adgang til et værelse mod syd, som ligger i åben forbindelse med den store pejsestue med panoramavinduer mod vandet. Til den anden side er der adgang til toilet og køkken, som ligger i åben forbindelse med spisestuen. Herfra er der åbnet op til den store stue med pejs. Fra stuen er der udgang til stor terrasse. Hér er der både udsigt til den omkringliggende skov, stranden og havet mod nord. 1. salen fordeler fire store værelser, der alle har udgang til altan – det ene med udgang til to altaner. Desuden stort badeværelse og toilet. Underetagen byder på seks disponible rum og stort badeværelse/bryggers med sauna. Dertil nyere opført garage på 34 m2 med elektronisk port og plads til to biler.

En fuldtræffer af en ejendom, der henvender sig til det pladskrævende par eller den store familie, der sætter pris på både naturens eftertænksomme stilhed og den lille bys hygge summen.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 220 m2
VÆRELSER 8
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE HOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1900