fbpx

Kong Georgs Vej 30, 2000 Frederiksberg

SOLGT

OM BOLIGEN

Suveræn familiebolig i ét af Frederiksbergs mest interessante kvarterer. Et område af byen, som stadig har fortidens levende blanding af bolig og erhvervsbygninger, villaer og etagebyggerier, institutioner og nærhed til de skønneste grønne områder. Et kvarter, som orienterer sig lige dele mod det indre Frederiksberg og Nørrebro. I cykelafstand til centrum af København og i gåafstand til indkøb, offentlig transport, skoler og sportsfaciliteter.

Ejendommen er opført i 1888 og står som et halvt dobbelthus på 224 etagemeter (BBR: 153 m2), der udmærker sig ved sin exceptionelt gode rumfordeling, det smukkeste lysindfald, sin fine solbeskinnet sydvendte have og gårdrum med aftensol til de hyggelige sommeraftener. I gårdhaven består en ældre staldbygning, som er ombygget til et fint anvendeligt havehus med overdækket terrasseområde.

Ejendommen er nyligt gennemgående renoveret og fremstår indflytningsklar og smagfuldt indrettet med sans for detaljen i bygningens oprindelige arkitektoniske formsprog. Et moderne hjem i klassiske omgivelser. Et levested for det meget pladskrævende par eller familie med brug for adskillige soveværelser, plads til gæster, plads til store selskaber og plads til at alle kan finde privathed til hver sine gøremål.

Indretning: Entré til hall, hvorfra der er adgang til husets store alrum, der fordeler funktionelt indrettet køkken, spisestue og opholdsstue, hvorfra der er udgang til terrasseområde med adgang til den sydvendte del af haven. Desuden et vidunderligt værelse/stue og badeværelse med brus. 1. salen er indrettet med fire soveværelser – det ene med skabsvæg, et andet med udgang til stor sydvendt balkon/terrasse. Dertil smagfuldt indrettet badeværelse med kar. For den energiske ses en mulighed for at åbne op til kip fra 1. salen, hvilket vil kunne tilføre huset yderligere et spektakulært udtryk. Boligens underetage er elegant integreret med de øvrige etager – forbundet med et smukt trappeløb fra hallen og indrettet med tre gode disponible rum, vaskekælder og badeværelse.

Denne ejendom er noget særligt.

Faktisk er vi overbeviste om at den vil imponere de fleste!

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 153 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE TOWNHOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1888 / 1955