fbpx

Kirkestræde 11, 4600 Køge

7.895.000 DKK

OM BOLIGEN

Historisk byhus beliggende på den mest attraktive og eftertragtede gade i Køges velbevarede bymidte. Kirkestræde gemmer på 500 års arkitekturhistorie, og er i sin helhed en vigtig og autentisk hyldest til vores kulturarv. Bødkergården har i mange generationer været en stor del af gadebilledet i selve Købsstaden; først som et bødkerværksted og senere hen som et smagfuldt kunstgalleri. Nu kan stedets fortræffeligheder hvirvles ind i nye drømme og ambitioner, og mulighederne er mange for den arkitektonisk bevidste kunde. Baghuset kan indrettes til spændende erhvervsmuligheder, og der kan tilmed etableres parkeringsplads på den 160m2 brolagte gård, hvor der i øvrigt stadig står trætønder som testamente om stedets fortid - alt sammen kun 100 meter fra Køge Torv. I sandhed et enestående sted med håndværksmæssig stolthed og historisk æstetik.

Fra den brostensbelagte gade ses stedet udefra med dets karakteriske gulpudset facade. Den brune port åbner stedet flot op, og det hyggelige vestvendte gårdmiljø udspiller sig på fineste vis. Baghuset (BBR: 60m2) står nydeligt i sine bøjede linier i to plan med smuk pejs, eget køkken og synlige spær, og forsyner én med smukke rammer og detaljer til at udleve en erhvervsdrøm der vil være sin helt egen. Herfra er der også indgang til selve hovedhuset (BBR: 158m2) som byder på mange hyggelige afkroge. Fra entré er der direkte adgang ind til stue og i den anden del af huset - som ligger på den anden side af porten - findes anden entré, bad, toilet, værelse og køkken. 1. salen forener hovedhuset, og indeholder to yderligere værelser samt samt stue og bad adskilt af repos.

På Kirkestræde bliver du en del af et levende handelsliv, på en ikonisk gade, som fortjener at blive taget ind i en ny epoke, men som for altid vil stå som et mindesmærke i bybilledet og minde os om en tid, hvor bødkerhåndværket kompromiløst blev udlevet fra morgen til aften igennem flere årtier.

KONTAKTPERSON

NICOLAI HARTMANN

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 2825 4523

NICOLAI@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 7.895.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.931 DKK
BOLIGAREAL 158 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE F
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1830 / 1965
HENT SALGSMATERIALE