fbpx

Kettebakken 5, 2942 Skodsborg

SOLGT

OM BOLIGEN

Modernistisk villa midt mellem hav og skov, beliggende på lukket villavej i Skodsborg, med adgangsret til strand med privat badebro.

Ejendommen er opført i 1967, en ikonisk Johan Christensen vinkelvilla der i dag fremstår i meget velbevaret og velholdt stand med utallige originale detaljer, ejendommen er nænsomt vedligeholdt med stor respekt for ejendommens originale arkitektoniske formsprog. Og har i øvrigt kun haft to ejere siden opførelsen! Husets sydvestvendte have er helt lukket og ugenert. Ejendommen fremstår i store træk, som den gjorde ved dens opførelse - de indbyggede skabe, mosaik gulvet i entreen (tidligere forstue), indgangsparti og facade i mahogni. Her kan æstetikerens drømme udfolde sig og sanserne få frit spil. Arkitektens minimalistiske og visionære tanker om den moderne familiebolig i forstaden, med legende børn på vejen i smukke naturrige omgivelser, lever videre her! Minimalistisk elegance og boligkomfort i vellykket forening.


Indretning: Forstue/entre med indbyggede skabe og stort flot vinduesparti, gang med to gode værelser på venstre hånd ud mod haven, badeværelse og for enden stort forældre soveværelse med eget bad og direkte udgang til haven og terrasse. Stor stue med store vinduespartier der giver et magisk gennemstrømmende lys og skilledør til spisestue med direkte udgang til havens store sydvestvendte terrasse, sommer halvårets tredje stue. Fra Spisestue adgang til køkken, som netop er opdateret af snedkere. I forlængelse af køkkenet ligger husets bryggers med smuk spindeltrappe ned til mindre kælder. Integreret garage med to fjernbetjente porte indrettet med værksted og store vinduer mod haven. Huset der er på 148 m2 (BBR) med 36 m2 kælder (BBR) og 34 m2 garage (BBR), fremstår overalt lyst og imødekommende.

Den frodige solbeskinnede have består med smuk gammel beplantning og et væld af blomster og krydderurter, alt nøje plantet så det spirer frem med skønne overraskelser fra forår til efterår. Til ejendommen hører en adgangsret til strand med badebro, fem minutters gang fra huset.
Ejendommen er beliggende få hundrede meter fra den røde port til Jægersborg Hegn og Øresund, Vedbæk havn og Trørøds intime lokalmiljø. Ejendommen henvender sig til familien eller parret der ønsker, at bo i nærhed til Øresund, Dyrehaven og et væld af attraktive indkøbsmuligheder.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 148 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1967 /