fbpx

Kålundsvej 10, 3520 Farum

SOLGT

OM BOLIGEN

Charmerende byhus på 106 m2 (BBR) midt i den idylliske Farum Landsby. Som genbo til Farum Kirke, og beliggende få hunderede meter fra det naturskønne Præstemosen og søbadet ved Farum Sø med den uendelig smukke skovgrænse som bagvedliggende kulisse. En sjælden skøn oase lige om hjørnet fra Farums hyggelige bykerne med gode forretninger, caféer og spisesteder og med kort køreafstand til København. Kålundsvej er en del af Farums gamle bymidte med den ikoniske Farum Kirke som centrum. Huset er oprindeligt opført i 1817 og har siden bestået som ét af de fine historiske huse i det gamle Farum – og i dag består det som et skridt ind i fortidens charmerende bygningsarkitektur. Huset er gennemgribende istandsat i 2018, og fremstår i dag som en fin forening af datidens byggeskik og moderne boligkomfort. Ideel bolig til parret eller den mindre familie der ønsker sit eget charmerende hus med rødder langt tilbage i tiden, og en stille beliggenhed i nærhed af natur, og en nærmest akustisk bykerne med historiske vingesus, men stadig i nærhed til by og omfangsveje.

Indretning: Fra hoveddøren træder man direkte ind i ejendommens rummelige underetage, med funktionelt indrettet køkken til den ene side, herfra er der adgang til husets skønne gårdhave, og spiseplads i åben forbindelse med skøn opholdsstue til den anden side. Husets badeværelse er placeret i stueetagen, ligesom der herfra er adgang ud til bryggers med vaskefaciliteter og god opbevaringsplads. Gårdhaven byder op til alverdens indretningsmuligheder med alt fra spiseplads, grill eller udekøkken, urtehave, sandkasse og hyggekroge for børn og voksne. 1. salen er indrettet med mindre repos (mulighed for indbygningsskab) og to gode værelser med himmelkig.

Dette er et vidunderligt åndehul væk fra byens hektiske liv og alligevel i tæt nærhed til Farum By's mange muligheder og indkøb. Et pragtfuldt nærmiljø for alle der værdsætter en naturrig hverdag.

I landsbyen findes desuden en beboerforeningen man frit kan melde sig ind i, der sørger for årlige arrangement som fastelavnsfest, høstfest og juletræstænding.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 108 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE HOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1817