fbpx

Kalundborgvej 44, 4300 Holbæk

SOLGT

OM BOLIGEN

Det hører de færreste til at bo i maritime og luftige omgivelser, og samtidigt fornemme og mærke bycentrummets puls og bevægelser. Her kan fugleliv og bølgeskvulp opleves på nærmeste hold i første række til Holbæk Fjord.
Byhuset er omhyggeligt og komplet gennemrenoveret på en smagfuld måde, hvor man som fremtidig ejer erhverver sig et sted der har været under særdeles kyndige hænder. Stedet er blevet omkonverteret til bolig, og det er i høj grad lykkes sælger, med fornøden tæft og kundskab, at skabe og forene hjem i harmoni med en klar sammenhæng og identitet.

Stedet er blevet skænket enormt mange gode tanker eksemplificeret ved flytning af hoveddøren, så man ser, mærker og oplever fjordens indtrængning fra første øjekast. På mange måder et smukt sceneri og et udtryk for en vellykket mission om at forene et byhus' charmerende udtryk i et moderne boligkomfort med stringente skandinaviske linier.

Byhuset fordeler sig i alt på 229 m2. (BBR) i halvandet plan med en kælder på 57 m2 med fire disponible rum. Endvidere udspiller der sig et frodigt havemiljø på en let skrående grund på i alt 1.144 m2, hvor slotsgrusstien der slingrer sig ned af bakken mellem efeu, skaber og definerer interessante niveauer og miljøer - herunder vedligeholdelsesfrie terrasser vendt ud imod fjorden og et orangeri hvor kreative tanker og drømme kan udfoldes og dyrkes. I sandhed et privat helle, hvor dét at trække sig tilbage i ro og lade fantasien slippe løs, synes at være en kærkommen modhage til livets susen.

Indretning: Stort indgangsparti med plads til opbevaring og praktiske fornødenheder. Til venstre et badeværelse udført med grønne håndlavede italienske klinker og til højre et soveværelse. Fra indgangspartiet er der fra det ene er der adgang til stue og et snedkereret køkken/alrum i lys eg, hvor gastronomi galant kan mødes med hyggeligt familiært og venskabeligt samvær. Førsteetagen byder på yderligere tre værelser med hævet terrasser, en stue der fungerer som samlingspunkt og med ekstra rum til indretning af fx. kontor samt endnu et badeværelse.

Stedet imødekommer på mange måder alle krav for et godt og samhørigt moderne familieliv, hvor der er ro til eftertænksomhed og kort til hverdagens nødvendigheder og livets muligheder i Holbæk.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 229 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE A2010
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1880 / 2021